Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
otto14
őstag
Sziasztok! Valaki ki tudja venni a satírozást erről a képről? [link] Csak a felső rész fontos, valamint kicsit sietős a dolog, ha valaki meg tudná csinálni, azzal sokat segítene

-
rii
nagyúr
sziasztok
kicsit off, elnézést érte, csak fontos lenne ...
CC-vel, illetve OSX-el dolgozik valaki?
melóhelyen a CC-m kilépett, így a munkatársam által csinált anyagot nem tudom konvertálni, a belépési adatok nincsenek meg. (rendszergazda meg ki lett rugva .... de amúgyis mindig lesz.rt minket ... pont ezért ... )munkatársam gépén a Keychain-ba meg lehet valahol nézni?
előre is köszönöm!
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Kíváncsiságból megnyitottam a lejárt próbaidős PS-t, de hagyott dolgozgatni benne. Se vízjel se mentés blokkolás. Ez, hogy van ilyenkor? -
batai15
félisten
sziasztok! Nagyon olcsón tudok nyomtattatni, nagy méretű dolgokat is.
Az ok amiért ide írtam mert ilyet szeretnék csináltatni :
[link]
Neten forrásokat nem találtam ehhez, így képekből szeretnék magam készíteni(esetleg ha valaki tud forrást hozzá akkor az is jó) tudna esetleg segíteni valaki ebben? Köszönöm! -
Creepy
tag
Igaz! Telefonon ne várjunk oly nagy tudást a PS-ban. De csak elvileg a "selfisek" miatt csinálják a programot. Némelyik ember, már a telefon alap képbeállításoknál is olyan hülye effekteket szoktak belevarázsolni egy viszonylag jó képbe, hogy a hajam égnek áll! Azt mondják, hogy majd nem lehet elcseszni a beállításokat. Hát majd meglátjuk.

-
Vesa
veterán
-
válasz
*Ropi*
üzenetére
hááát, elég kemény, ha ezeket tudja és ilyen jól. De már korábban is láttuk, h a csodaeffektek 99%-ban csak a demo képekkel működnek így, az IRL képekkel (zajos, bemozdult, etc...) nem tudom mit tenne. Mert a demo képeket nem egy szutyok telóval lőtte, arra fogadni mernék... Nem, nem Adobe lenne az első, aki ezt megcsinálja...

-
*Ropi*
félisten
Érdekes lesz ez a mobilos Photoshop.

-
Dugos
tag
Sziasztok!
Lehet valamilyen beállítással úgy változtatni fényességet, kontrasztot, bármilyen színkorrekciót csinálni úgy, hogy azt csak az aktív rétegen tegye a program? Csak azért kérdezem, mert pl. tudom hogy a gimp tudja, nehezen tudom elképzelni, hogy a ps ne tudná.

Köszönöm, D.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A projektemben a 4 háttérkép szépen megy át 5 kocka átfedéssel egymásba.
Volt egy retusálandó terület az egyikben. Rétegmaszk, megjelenítendő rész a réteg alatt, áttűnés, majd rétegek egyesítése után az érintett kép átúszása eltűnt az idővonal kockáiból.
Van otletetek, hogy ezt miként tudom orvosolni? -
Vesa
veterán
Ma azzal lepett meg a CC, hogy nem hajlandó elindulni. Még feláll a GUI, aztán "Stopped working" és ki is dob.
Bármit csinálok, ez van. 2 éves install, eddig nem volt gond. Minden más megy...kivéve az LR-t. Az is ezt csinálja. -
HoTaZo
addikt
válasz
tikshow
üzenetére
Magyar nyelvűt használok, de indigo kolléga módszere rögtön bejött. Köszönöm mindkettőtöknek!

Nem tudom, hogy volt-e már rajta, mert boltból használtan vettem, csupasz HDD-vel még a Win7-et is nekem kellett feltennem. Én is 30 napról tudtam, ezért furcsállom. Van magyar nyelvű support, ahol tudok ezután érdeklődni?
Szerk: kis utánajárást követően kiderült, hogy már csak 7 nap régebben volt 30 nap.

-
Tomdriver
őstag
válasz
*Ropi*
üzenetére
Szerintem ez meddő vita és nagyon off itt...
Aki valamiben fan az nem fogja látni saját oldalán az orbitális hibákat sem, másikén meg csak azt keresi.
Vannak AMD-nek problémái a driverekkel nem vitatom, de nálam valamiért nem jelentkezett egy sem, és ez igaz az említett alkalmazásokra is. De nem csak én vagyok kivétel. Ezért írtam, hogy emiatt nem kell a pirosakat lehúzni, mert bocs, de ennek nagyon olyan szaga volt.
-
HoTaZo
addikt
De, hogy Photoshop is legyen...
A PS csak 7 napos próbaidős? Az AE pedig 30? Pedig regisztráltam.
Meg ebben a 2017-es CC-ben lehet a kezelőfelületet világosabb szürkére, hagyományosabbra váltani? -
HoTaZo
addikt
válasz
*Ropi*
üzenetére
Ez nem szerencse, hanem tudatosság, kérlekszépen!

Hülyéskedek. Így adódott eddigi két gépemnél. Elsőnél, olyan valaki állította össze a gépem, akinek szakértelmében megbíztam. Másodiknál, inkább még nem kísérleteztem. De itt is még csak az vezérelt, hogy 2 monitort tudjak használni, s akkor mar inkább 710, mint 210.
Bocs a hosszú OFF-ért! -
Tomdriver
őstag
válasz
*Ropi*
üzenetére
Akkor azoknál a usereknél más gond is lehetett mert amióta az eszemet tudom piros kártyát használok (na jó, volt egy-két kitérő) és semmi gondom hardvergyorsítással az említett progiknál sem.

Viszont újabban zöld oldalon is voltak driver problémák - szóval nem lehet ezt így általánosítani. -
-
válasz
*Ropi*
üzenetére
Elég rég AMD VGA-m van, nem volt vele gond. Ha volt is, az játékokban, de sokszor csak elég volt korábbi verziót felrakni, amíg jött a javítás. Még úgy 5 éve volt pár drivere, ami felülírta a szintén AMD-s AHCI drivert, csak az én chipsetemet az nem támogatta, nekem a legacy kellett. Rájöttem, h ott nem fain, AHCI elől pipa ki, kész. Havonta kiadott driverek miatt lett ez az urban legend, h rosszak, és volt pár játék, ahol gondok voltak (12.9 -nél), illetve erre vulkánra váltáskor is volt hiszti, de köv. hónapban már jó lett.
nV is patcheli szorgosan, csak a játékokhoz kiadott frissítésre hivatkozik, jobb a marketingje. De ott meg telepíteni kell a gaming appot, létrehoz egy felhasználót, etc... nem szerettem, átmenetileg volt tavaly nV karim fél évig. De amúgy mindkettővel elégedett vagyok, komoly para sehol nem volt. Az a winfos betegsége, h VGA cserénél DDU-t kell tolni, mert nem szedi le rendesen.
-
HoTaZo
addikt
válasz
*Ropi*
üzenetére
Mind a két gép nVidia Intel kombó.
Azóta már átköltöztettem a projektet a 4GB RAM-os gépre. Húztam rá egy próbaidős PS- t. Túl vagyok a projekt felén. Nagyon abba az ibrányba halad, mint amit elterveztem.Meglepő módon, kedvezően alakul a fájlméret is.
Semmi fagyas, semmi görcs.
-
HoTaZo
addikt
válasz
*Ropi*
üzenetére
Őszintén? Ez meg eszembe se jutott. Már az volt a fejemben, hogy a másik gépre teszem fel az AE próbaidősét és azon fejezem be, hogy ne kelljen baltával hámoznom, de ott meg a 710-es gpu lehet korlát. Habár a 6800-as se egy atomvillanás. Nem tudom, hogy melyik jobb, nem értek ehhez.
-
HoTaZo
addikt
válasz
*Ropi*
üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást!
Tehát a programnak nem gond, de a gépem lehet, hogy korlátolt ehhez a projekthez.
Ez egy 3-4mp-es szakasz 0,1-es késleltetéssel, 42 képkocka, 1(képkeretek)+4(váltakozó háttér) és a 42 (mozgó emberek) réteg, ami hízik minden egyes hozzáadott személy képeivel. Ami a megfelelő megjelenés esetén egyesítek a fő 42 réteggel.
Lehet, hogy szétkapom és csak a képkeretekben mozgó emberekkel terhelem a gépet, aztán ha már 1-1 rétegen tudom mozgatni az összes személyt, akkor veszek nagy levegőt a mozgó háttérhez való csatoláskor.Van egy 4GB RAM-os gép is itthon, de az munkára van és csak egy GT710-es GPU van benne. Meg azon nincs PS se.
Szerk:
BonFire
Ez a proba verzió tetszetős, meg a példáid is kíváncsivá tesznek. Jobb lenne több RAM, de egyelőre ennyivel kell beérnem.
Köszönöm neked is a segítséget!
-
*Ropi*
félisten
válasz
HoTaZo
üzenetére
A PS tudja (most pl. egy 1+ GB méretű psd-vel dolgozom), viszont a géped 2 GB RAM-ja bármihez szűk keresztmetszet (legalább 8 GB RAM kellene, de ahhoz oprendszert is cserélned kell - 64 Bitesre -, hogy kezelni tudja a 4 GB feletti részét).
Ezt csak azért írtam le, hogy az eredeti kérdésed is meg legyen válaszolva.

-
BonFire
veterán
válasz
HoTaZo
üzenetére
Az AE minden további nélkül kezeli a PSD-fájlokat. Akár úgy is importálhatod, hogy a rétegeket megőrizze neked.
AE-ben az együtt kezelendő rétegeket csoportosíthatod, egy úgynevezett előkompozíciót csinálsz belőle, majd a sok-sok előkompozícióból (amelyek egyenként tartalmazhatnak tetszőleges számú réteget és a hozzájuk tartozó effekteket) csinálhatsz egy végleges kompozíciót, amelyben globálisan mozgathatod, animálhatod, variálhatod őket. Mindezt valós időben.
Példa. Szeretnéd animálni a tablóképeket egyesével, majd végül szeretnéd az egészet 3D-sé tenni. Ilyenkor az összes meganimált cuccot berakod egy előkompozícióba, bekapcsolod rajta a 3D objektum ikont, pakolsz rá egy kamerát, amelyet megmozgatsz, és az egész egyetlen 3D-s kompozícióvá válik. Amelyben játszhatsz a fókusszal, mélységélességgel, mindennel.
És az egész összességében nem fogja úgy leterhelni a gépet, mintha PS-ben csinálnád sokkal bonyolultabban.
(Én annak idején basszusgitárral játszottam fel gitárriffeket. Egyszerű volt, csak fele tempóban kellett játszani, majd az egészet a duplájára gyorsítani. Így a hangmagasság és a tempó is helyére került. Mégsem volt benne dög, mert gitár helyett basszusgitárt használtam. De kényszermegoldás volt. Ps-ben animálni ugyanilyen kényszermegoldás. Olyan, mintha baltával akarnál krumplit hámozni.)
Igen, természetesen van teljes értékűen használható harmincnapos próbaváltozata.
-
HoTaZo
addikt
válasz
tikshow
üzenetére
Az adatmennyiségeket azért irtam le, hogy legyen valamilyen rálátásotok, mihez adtok tanácsot. Lesz, amekkora lesz, csak bírja a gép és a program.
Reméltem, hogy anyit mondotok: "150 MB felett fullhd, 40 rétegen felül, idovonallal? Inkább ne, mert..."
Vagy: "500MB alatt, 200 reteggel stb. meg se kottyan neki..."Ti biztosan feszegettétek már a program határait.
De, hogy ne csak a magamét hajtsam, a psd fájlt meg tudom benne nyitni a munka folytatásához? Mert már van egy animációm, amire ráment egy éjszakám és csöppet morcos leszek, ha feleslegesen.
Van-e próba verziója ennek a AE-nek, ami nem hagy vízjelet vagy más nyomot?BonFire: nézegettem, hogy mi mindent tud és elhiszem, hogy ez a célnak megfelelő lenne, de mivel még nem használtam és PS- ben kezdtem el, úgy gondoltam, hogy abban is fejezem be.
De mindkettőtöket megnyugtatandó, nyitott gondolkodású vagyok és szívesen hallgatok a tapasztaltabbakra s ha a fenti kérdéseimre is pozitív jellegű választ tudtok adni, akkor én is meggyőzhető vagyok, főleg, ha szebb eredményt vagy könnyebb munkafolyamatot eredményez. -
BonFire
veterán
-
Vesa
veterán
válasz
acsati
üzenetére
Fizethetsz 1 évre előre, az olcsóbb mint a havi, cserébe egyben ki kell fizetni.
Ha a havit választod, akkor havonta vonja le a megadott bankkátyádról az összeget. Ha nem fizeted (nincs pénz a számlán), akkor elvileg még 30napig használhatod a programokat.
Ha a kedvezményes havidíjat választod, akkor van 1 éves hűségidő, de hogy ezt hogyan érvényesítik ha kiszállsz, azt nem tudom sajnos. Talán a különbözetet a kedvezmény összegével ráterhelik a kártyádra egyösszegben, de ebben nem vagyok biztos, nem volt ilyen problémám még. -
acsati
aktív tag
válasz
tikshow
üzenetére
Értem, köszi a választ.

Csak azért kérdeztem, mert ha csak szimplán mondjuk a PS-t választanám, az drágább.Abban esetleg még tudsz segíteni, hogy ennek az előfizetésnek milyen feltételei vannak? Sajnos nem túl erős az angolom. Azt látom, hogy lehet havonta meg egész évre fizetni. Ha a havit választom, akkor hogy zajlik a fizetés? Illetve van "hűségidő"? Vagy bármikor lemondható?
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Amikor betűket alakítok át shape-é, akkor van rá valami automata lehetőség, hogy kevesebb pontból rakja ki az alakzatot (jelen esetben betűt) ha tudja?

-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van- e definiált korlátja a PS-nek, amit kezelni képes vagy hajlandó fájlt?
Csinálok egy animált tablót, a háttér fhd méretű 4 képe 42 kockában úszik át egyik a másikba. Külön rétegen vannak a keretek. Öt személlyel 53MB az eddigi méret, összesen 24 animált keret lesz. Eddigi számításaim szerint 4,5MB-tal nő a .psd fájl mérete egy-egy személy animációjával. Van még egy csavar az animációban, mely eddig 134MB méretet mutat. Ha ezeket összevetem a végére lehet, hogy 250MB is lesz a psd fájl méret.
Tehát okozhat-e gondot egy ekkora fájl a PS-nak? Vagy csak az én gépemen múlik, ami nem egy erőmű és nem is mai darab (intel-dualcore, nvidia gt 6800 a gpu és 2 GB RAM van benne). -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Photoshop vásárlásról kérdeznélek benneteket. Ezt a csomagot néztem ki, nekem ez a cégnél megfelelő lenne, HA - és itt jönne a kérdésem: - ez a verzió, ilyen áron (ezt a csomagot láttam legolcsóbban) teljes értékű PS-t tartalmaz?
Otthon kalóz verziót használok és ezt nem tudom, hogy van-e a kettő között tartalombeli különbségKöszönöm válaszaitokat előre is!

-
BonFire
veterán
-
válasz
tikshow
üzenetére
Tudtommal az EU-ban jogosult vagy a használt liceszeket értékesíteni, és ha ezzel szemben a gyártó nem hajlandó támogatni a használatra, úgy azt magad is megteheted, nem zárhatja ki ilyen módon a termék legális használatát.
Tehát nem attól lesz a használt szoftvered legális hogy be tudtad aktiválni a fejlesztőnél, hanem attól hogy legális úton, legális forrásból vásároltad. Az EU alapelvei szerint, a használt de jogtiszta termék vásárlása legális forrásnak számít, sőt akár adóügyileg elszámolható. Ilyen szempontból hogy hogyan és mi módon került aktiválásra (tehát használható állapotra milyen módon lett hozva) nem lényeges, amíg a termék funkcionalitása megegyezik az eredetileg értékesítésre kínálttal. -
DonTuros
tag
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni a fejemben lévő kis tervnek (elsősorban grafikus, kéne vektoros nagyítás, hasonlók).
Amennyiben nem gond, valaki tud ebben segíteni?
Privátban le tudnám írni, elmesélni teljesen a "gondom", tervem.
Igazából meglepetésnek készül, csak egyszerűen rengeteg fal van ebben a projektben, melyeket sajnos egyedül nem tudok ledönteni. Viszont tele vagyok kedvvel a "harchoz".Előre is köszönöm minden segítőkész ember válaszát (meg segítségét)!

Peace and Love
-
rii
nagyúr
sziasztok
érdekldőnék, hogy lehet venni angol cs5 photoshop-ot? muszáj az angol cs5, csak azon fut valami script.
-
BRIKLY
veterán
Megpróbálkozom vele.

De egyébként nem ennyire profi szinten gondoltam én ezt az átszínezést. Konkrétan én bepróbálkoztam Paint-al...
Az a baj,hogy nem igazán van ebből a Nexiából fekete.
Próbáltam viszont neten keresni olyan képet,amin egyszerű a háttér,de csak kis felbontásút találtam,az meg gondolom nem nyerő. -
Vesa
veterán
válasz
BRIKLY
üzenetére
Próbáld meg a kocsit valami homogén háttér előtt lefotózni, pl. álj oda egy fehér fal elé vagy ilyesmi, lehetőleg fényes nappal. Akkor meg lehet oldani az átszínezést viszonylag egyszerűen. Legalább is, annyira jó lesz, hogy meg tudd nézni, bejön vagy sem.
Bár egyszerűbbnek érzem, ha megnézel a neten egy olyan kocsiról készült fotót, melyen az általad keresett színben pompázik a cucc. Ha ott tetszik pl. a fekete, akkor már dönthetsz is.
Egyedi színek esetén pedig maximum csak akkor lenne értelme a fotót színezgetni, ha egyrészt pontos színkódot tudsz, másrészt olyan a kép, hogy a kódnak megfelelő színhez közelítőleg azonos módon átszínezhető, mivel egy apró árnyalatnyi eltérés már oda vezethet, hogy valami egészen más lesz az eredmény IRL, mint amire a kép alapján rágerjedtél. -
BonFire
veterán
válasz
BRIKLY
üzenetére
Én nem kérdeztem te ki vagy és milyen felszerelésed van. Egy létező feladatra kínáltam egy létező megoldást. Neked talán nem jön be, de a fórumot mások is olvassák, és valaki más ötletet meríthet belőle, és neki jól jöhet.
Nem te vagy a fórum középpontja, a posztok nem kifejezetten csak a te kedvedért születnek!

-
general
addikt
válasz
Balinov
üzenetére
a legáltalánosabb és mégis igen jól működő PS élesítés az Unsharp Mask, témától függően amount 50-150, radius 1-4, treshold 0-5 között.
a High Pass-szel vigyázni kell, mert okoz egy "halo" effektust, ha túlhúzod (esetleg egy utólagos kontrasztcsökkentést rá), de az is jó, erőteljesebben élesít, 1-5 px között, réteg összhatás mód ilyenkot Overlay, Hard light, Vivid light esetleg, ez szaturációt is emel, tájképnél jó lehet, illetve Linear light, ami a legerőteljesebb hatást adja. ha feljebb viszed, 10-15 px közé, majd Soft light összhatás módba teszed a réteget, akkor egy clarity-hez hasonló hatást ad. -
-
BRIKLY
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
Háát, azért lehet hozzá kapni jó minőségű alkatrészeket, és eddig egy alkatrészt sem vettem,ami nem passzolt volna az Opelével.. Ami jelentősebb,fékbetétek,hidrotőkék,és tömítések. Mindnek ott virított a csomagolásán,hogy Opel.
Futómű alkatrészekkel meg úgy vagyok,hogy ha cserélni kell,a legolcsóbbat fogom venni,amit találok,ugyanis a besenyszögi úton a gyári sem bírná sokáig.
Egyébként idén lesz 20 éves a kicsike, 180.000km van benne,nem rohad,-18 fokban is 1 pöccintésre indul, kell ennél jobb?
ÉS most van eddig kb 200k-ba átírással.Köszi.
Keresek egyet donornak.
De csak papír nélkül. -
válasz
BRIKLY
üzenetére
2001-ben vettem, alig 6 évesen. Most gondolkozunk a cserén, mert kombi kell. Különösebb baja nincs, esztétikai+váltó rudazat kopás, meg az olajat csipegeti. Viszont alkatrész nincs hozzá, az a baj. Opel cuccok sem kompatibilisek, pedig ez is opel. Ha van utángyártott, az max. 2-3 évig jó, bármiből, az a baj. Amit utángyártottra cseréltem az már mind kellett újra (és újra) cserélni... vicc tényleg. Gratula hozzá. Alkatrésznek megvehetnéd az enyémet

-
BRIKLY
veterán
válasz
BonFire
üzenetére
Aha,egészségedre.

Mindezt mobiltelefonnal? Mondom,nem vagyok én fotós,sőt,még a mobilomat is képtelen vagyok manuálisan jól beállítani.
Van viszont egy Nikon S5700-am, majd holnap megpróbálkozok,hátha azzal tudok jobbat csinálni.(#24703) ViZion: 30,max 40k-ból megoldom.Kigittelve,szórógittelve, lakkozva.. Nyilván nem profi festés lesz,de a jelenlegitől csak szebb lehet.Főleg majd ha kijavítom a horpadásokat.
Azért áldozok rá,mert viszonylag olcsón vettem, friss műszakival,szinte friss lakatolással. Motorját rendbe tettem,futómű tökéletes,már csak annyi baja van,hogy van pár horpadás.
És hát megszerettem. Kipróbáltam néhány autót,de még egyet sem,amire azt mondtam volna,hogy elcserélném rá.. Pedig mind a többszörösét érte,mint ez.
Belül is csinosodik már.
[link] -
válasz
üzenetére
Én is úgy gondoltam, h a fotózáskor a tükröződések eltávolításáról ír, nem a színezésről.

Egy csillogó, a környezetét tükröző felületet átszínezni macerás, sokszor gagyi lesz az eredmény. Egy viszonylag homogén, matt (nem csillogós) tárgy realisztikus színezése egyszerűbb, hihetőbb. -
Balinov
titán
Sracok, fotos(abb) megkozelitesbol kerdeznem.
PS CC-ben kinek milyen bevalt modszere van foto elesitesre? Epp emesztem az Fstoppers.com fele Elia Locardi video tutorialt (fotozas es post), ott a szaki a High pass filtert (ugy 2-5-ig erteken) ajanlja..
Nem vagyok egy guru, de olvastam rola,hogy tobb modszer is van elesitesre, csak nem tudom, melyik milyen elonnyel/hatrannyal jar.

Akar link is johet, ha tudtok valami elemzo cikket.

udv
B -
-
-
BonFire
veterán
válasz
BRIKLY
üzenetére
Fogsz egy polárszűrőt, amit a lencse elé teszel megfelelő szögben, és úgy fényképezed le a kocsit. Ezáltal a tükröződések nagy része el fog tűnni – leginkább a vízszintes felületekről, motorháztetőről, szélvédőről. Az oldalán továbbra is ott marad. Ennek kiküszöbölésére tedd állványra a gépet, távkioldóval fényképezd úgy, hogy a polárfiltert más-más szögbe fordítod. Ezáltal lesz olyan képsorozatod, ahol valamelyik rész mindig matt lesz.
Ha jól csinálod, ezeket a képeket külön rétegként egymásra helyezve lágy szélű maszkokkal tökéletesen tükröződésmentesre lehet varázsolni, ami jó megközelítése a matt színnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aki valamiben fan az nem fogja látni saját oldalán az orbitális hibákat sem, másikén meg csak azt keresi.