Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
válasz
breezer55
üzenetére
Érdekes. Nekem ilyen problémám nincs. Sőt még a tuningot is bírja. 500/600-ról felment 750/670-re és egy 26 fokos szobában még nem tudtam 100 fok fölé tornázni a VGA-t még 3 óra Crysis-al is (itt a nem a gép hanem már az én agyvizem fort fel
), bár bal oldalt a billentyűzetnél már nyomta a hőt rendesen. A CPU az max 74 fok volt. Szerintem próbáld meg a hűtőjét kifúvattatni ahogy modták és nézd meg Everest alatt a hőmérsékleteket. A VGA kb. 110 fok a plafon, a CPU-nál 85 fok. -
Blue@X
senior tag
válasz
breezer55
üzenetére
Hiába teszed fel kétszer ugyanazt a kérdést, előbb nem fogsz rá választ kapni.
Amúgy Everesttel te is megtudod nézni, hogy mennyi szabad RAM slot van, és ez alapján megtudod mondani, hogy van-e még szabad slot.
De ahogy én nézem, a te gépedben 2 memória slot van, tehát nem fog müködni a még 2x1GB RAM, hanem bekell ruháznod a jelenlegi 2x1 GB RAM helyett egy 2x2GB RAM-ra. Így meglesz a 4GB-od. -
spacer
aktív tag
-
_PetZ_
csendes tag
válasz
breezer55
üzenetére
hi
nekem ilyen laptopom van
teljesítménnyel nincs nagyon menne
wow full graffal 70 fps produkált. Csak nekem nem volt olyan szerencsém mint spacernek
ő mondta mikor én vettem hogy 2 hónapja használja gond nélkül... én 2 hét alatt kinyirtam...
de gépet viszik hozzák ingyen a szervizesek :-) ergo ez 1 kis aprőő malör
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), bár bal oldalt a billentyűzetnél már nyomta a hőt rendesen. A CPU az max 74 fok volt. Szerintem próbáld meg a hűtőjét kifúvattatni ahogy modták és nézd meg Everest alatt a hőmérsékleteket. A VGA kb. 110 fok a plafon, a CPU-nál 85 fok.