- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
válasz
bitpork #5037 üzenetére
Itt nincs ilyen h váltó kód, se motor.
Piros van, meg kék, lila, fehér, fekete és rózsaszín.
Rozsdás és nem rozsdás, törött vagy kevésbé törött.
Hidegen taposott vagy csak hidegen hajtott.
Az emberek itt hülyék, kollegám azt se tudja benzines vagy diesel Focust vezet...csak annyit h Zetec.
Remelem azért sikerül találnom egy jó múltú motorkocsit azért. -
Ck.
addikt
válasz
7600 GS #5033 üzenetére
Hát akkor fogalmam sincs végképp, h miben különbözik ez a 3 féle váltó. Biztos nem véletlen szerelték őket ennyi variációval, de fogalmam sincs. Pedig lehet, h ezek között olyan is van, amelyik nem igazán ajánlott, de passz.
Köszi a privatot, nemsoká megy a válasz, de még nyomozok alkatrész ügyben.
-
Ck.
addikt
Nyomoztam tovább...Ugyanabban az évjáratban három különböző automata váltó kart találtam:
1 szoknyásat és 2 síneset. Utóbbinál az egyik sínesbe van 4,3,2 és L fokozat is, míg a másik sínesnél csak PRND és kézi üzemmód van. A szoknyás automatáról viszont fogalmam sincs.
Mik lehetnek a különbségek? Tuti, hogy az egyik nem vmi fokozatmentes variáció lesz? -
Ck.
addikt
válasz
runner 125 #4992 üzenetére
Nézegetem gőzerővel az S60-akat, elsősorban automatával, 2003-2005 közöttieket.
A szemem viszont megakadt vmin:
Az egyik autóban szoknyás automata váltó van, rövidebb karral, a kar mellett az ismert PRND felirattal, míg a másikban pedig szoknya nélküli, régi módi "sínben kúszó" váltó kar van, ami eleve hosszabb formájú, mint a masik és a felirat is eltérő, itt a PRND mellett van 432L is.
Nem hiszem, hogy ugyanazt a váltót mindkét karral gyártották volna. Kell hogy legyen vmi más különbség is.
Ötlet vkinek?Jut eszembe, az 5 hengeres motorok láncosak vagy szíjasak? Vezerles csere intervalluma mekkora és átlagosan milyen összeget jelent?
Köszönöm.
-
Ck.
addikt
Első generációs S60 2.0 turbó benzines motorral milyen? Mennyire megbízható motor?
Köszi a váltós tanácsokat. -
Ck.
addikt
válasz
runner 125 #4961 üzenetére
Van vmi előjele az automata halálának? Vagy történhet minden előzmény nelkul?
Felek, hogy 5 évnyi automatázás után a kézi váltó minden szempontból csak visszalépés lenne és elvenne a vezetési élményből. De rollerezni sem akarok.
Egy 10+ éves S60-nál mennyire borítékolható az automata eljövendő baja? Hányféle váltóval szerelték őket 2005-ig?Ha jol olvastam, páran mar volt váltó problémátok, Zsid, Ferrari, rátok határozottan emlékszem.
Hogy kezdődött a dolog es mennyiben állt meg? -
Ck.
addikt
Hmmm...mi benne a buktató ennyiért? [link]
-
Ck.
addikt
válasz
FeRRaR1 #4820 üzenetére
Dunlop Blueresponse-ot készülök venni, a 4 db szereléssel és kiegyensúlyozással együtt a Formula 1 Autocentre-ban lenne a legolcsóbb, 246 fontba beleférne.
Ebayről magát a gumit a legolcsóbb helyről 200 fontért tudnám megvenni, kérdés, hogy a felrakással együtt olcsóbban jönnék-e ki, vagy kb. ugyanott vagyok...mert akkor nem vacakolok, elmegyek a garage-be, ott megveszem, fel is rakják, be is állítják.
-
Ck.
addikt
Kwikfit, National tyres, F1 autocentre, halfords vagy akarki tesz fel hozott gumit UK-ban? Vajon mennyibe lehet 4 gumi szerelése?
Amit akarok 255 font szereléssel együtt.
ebayrol viszont megvan a 4 gumi 200 fontbol, csak fel kene tenni vhol. -
Ck.
addikt
Üdv urak,
Hány fajta automata váltó van 2002-2005 közötti V70-S60-akban? Van a Geartronic-on kívül még más fajta is?
Néztem pár autót és eltérő váltókarok vannak. Némelyik szoknyás, de némelyik szoknya nélkül, sínben fut.
Ezek miért eltérőek? Miért változtatnának a karon? Gondolom akkor a váltó is más lehet. De a hirdetésekből nem derül ki. -
Ck.
addikt
válasz
echterion #4739 üzenetére
Én az ilyeneknél szoktam beletaposni a fékbe és 130-ra belőni a tempomatot a legbelső sávban.
Még így is simán leelőzöm a külső sávban autózókat, a mögöttem 280-ról belémszálló, majd satuzó és villogó vesés meg addig kapjon csak agyérgörcsöt. Belém jönni úgysem fog, ha meg átesne a ló túloldalára a letolással, azt ők fogják nagyon megszívni, nem én.
Jajj, de jó kiírni magamból ezt a felgyülemlett dühöt. Gyűlölöm a bmw-sek 99.999%-át.
Se Audinál, se Mercinél, se Volvo-nál nem tapasztalok ilyet, de még a Hondások és Subarusoknál sem.
/egy Audis/ -
Ck.
addikt
válasz
FeRRaR1 #4693 üzenetére
Köszi. A geartronic az gyakorlatilag a hagyományos hidrodinamikus váltó vagy mar arra se mondhatjuk?
Szemezgetek 3000 font köruli V50 2.0 dízelekkel.
Ezek ha jol tudom Ford motorok.
Ezekre is jellemző a "Mondeo-jelenség"?
A TdCi-k jellemzően az autópálya leállósávjaban varjak a sárga angyalt. -
Ck.
addikt
Urak,
Mi a különbség a PowerShift és a GearTronic váltó között? -
Ck.
addikt
Nemide...
-
Ck.
addikt
válasz
FeRRaR1 #4622 üzenetére
Nekem az Audimon halt meg úgy 1 éve, 60-80 ezer körül lett volna egy használt kocka, ami szintén lutri, végül elküldtem a pixelfixhez megjavíttatni az enyémet, 35 ezer pénz volt, azóta is tökéletes.
Cseri81:
Hogy érted, hogy érzed már a kottyanást a turbón? Mi a jelenség pontosan?
ABS modul javítás, élettartam garanciával: [link] -
-
-
Ck.
addikt
válasz
FeRRaR1 #4509 üzenetére
Azt nem értem, hogy egy kereskedő, akit a profit hajt, miért nem csinál legalább annyit, hogy a betöltőnyílást és a kupakot letakarítja? Egy apró trükk, ami egy fillérjébe sem kerül, de így lehet, hogy vki könnyebben beleszaladna és megvenné.
Az utolsó képen a tűzfal előtt mi az az elterülő olajfolt?
Ja és a 2006-os Megane-t 400 fontért számította volna be. A vicc, hogy parkolt eladásra egy másik ugyanolyan kombi Megane is, csak 2004-es, és 2100 fontért árulta.
-
Ck.
addikt
Tegnap megnéztem egy Volvo T5-öt, aztán eljöttem:
Ráadásul minden fokozatban minden sebességnél ahogy felengedtem a gázpedált, rántott egy akkorát, hogy lefejeltem a szélvédőt, ismételt gázadásra szintén bólintott egy nagyot. Bakok vagy vmi más, plusz még hengerfej gyanús is szvsz.
Mindenesetre keresem tovább az igazit,
-
Ck.
addikt
válasz
FeRRaR1 #4478 üzenetére
Uram, holnap vagy holnapután megyek megnézni az általad linkelt, 999-es gépet. A szerelő sajnos nem ér rá pont most, így egyedül kell okosnak lennem. Mikre figyeljek még a felsoroltakon kívül? Bármi típushiba esetleg?
A turbónak milyen hangja kell, hogy legyen egy benzin motoron?
Esetleg nem érsz rá holnap du. vagy szombat vmikor átnézni velem? -
Ck.
addikt
válasz
runner 125 #4484 üzenetére
Franciám és németem is van, nem különb a német sem megbízhatóságban. Ne oltsuk a franciát és terjesszük tovább ezt az elavult régi sztereotípiát.
Nem az a lényeg, ami régen volt, hanem ami most van. Esküszöm egyszer emiatt fogom eladni. -
Ck.
addikt
Még egy kérdés gyerekek:
Vásárlás előtti szemrevételezésnél hogyan lehet kiszúrni a kezdődő turbó hibát? Úgy értem, amikor még nem fúj ki, nem nem süvít, stb. Vannak egyéb előjelek? Honnan lehet tudni, hogy megfelelően tölt-e, vagy vmi már nem az igazi?Sajnos korábban jártam már úgy egy autóval, hogy vásárlást követő 2 héten belül a tengely eltört, a turbó felkapta a motorolajat és elfüstölte magát max fordulaton 1 perc alatt. Szép látvány volt, az egész falu füstbe borult.
-
Ck.
addikt
válasz
FeRRaR1 #4457 üzenetére
Persze, mindenképp viszek szerelőt, ha vásárlásra kerül a sor. Alaposan át lesz nézve.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen karakterisztikája lehet egy turbós benzinesnek a dizlihez képest. Sose vezettem még. Lehet, hogy élnék a lehetőséggel és elugranék arra feléd vmikor.
Nyomatékban tud olyat, mint egy dízel? Ülésbe tapasztás és gyomor prés? Én azért nagyon oda vagyok. -
Ck.
addikt
válasz
FeRRaR1 #4452 üzenetére
Köszönöm, nagyon meggyőző es tényleg nem vészes kiadások.
Most viszont nem nagyon találok egy eladó példányt se egy 7 személyes ezüstön kívül (ebay).
Ahogy nézem érdemes onnan venni, ott vannak a legrészletesebben leírva es a legalaposabban lefotózva az autók.
Jo lenne 1000-1500 font körül kifogni vmit. 2001-2004 körüli
S60 is hasonló megbízhatóságú, minőségű auto? Hasonló fenntartású? Kategóriában egy szinten van a kettő, vagy a V70 komolyabb? -
Ck.
addikt
Most egy 2001-es A6 2.5 TDI-m van, nem hinnem, hogy annál drágább fenntartású lenne.
Nem azt mondom, h nincs pénzem szervizelni. Egyszerűen csak felek a váratlan dízel specifikus szopó faktoroktól és baromira nem esne jól. Nem tudom mennyire egy biztosítás 8+ éves CR diesel. -
Ck.
addikt
válasz
gaborbol #4443 üzenetére
Egy kicsit elvagyok veszve ezekkel a motorokkal, segítsetek már ki légyszi.
T5, T6, 2.4T, 2.0T, stb. stb. melyik micsoda? A T5 és a T6 hány ccm és mekkora teljesítményű? Mi a különbség köztük?
Úgy tudom, hogy a T5 csak 2.3, de mégis erősebb, mint a 2.4T? Vagy rosszul tudom? Hogy is van ez T-számozás pontosan? Kicsit megkavarodtam.Dízelben is nagyon gondolkodok egyébként, de félek, hogy nagyon csúnyán megszophatom a CR-rel? Engem egy 300-500 ezer körüli nem várt javítás, injektorok, nagynyomású szivattyú, dpf, akármi javítás hazavágna rendesen.
-
-
Ck.
addikt
válasz
FeRRaR1 #4432 üzenetére
Sajnálom a történteket.
Teljesen meghalt a váltó, vagy csak kezd? Mik voltak az előjelek? Jómagam is automatazok, igaz az még hagyományos bolygóműves. Mindig jó tanulni vmit.A V70-re viszont nagyon raizgitottal.
Vajon egy 1000 font alatti 2001-2-es T5 példányt cserélne vmelyik nepper szőrt-szőrért egy 2006-os benzines 1.6 Megane-ra? Piaci ara 1300-1600 font.
A V70-ed is ótomata? -
Ck.
addikt
Angol kollégák, ex rendőr V70-et mernétek-e?
340 lojjerőőő[link]
-
Ck.
addikt
Ezt most vitték el előlem: [link]
Remélem nem jártam volna jól vele. -
Ck.
addikt
válasz
FeRRaR1 #4290 üzenetére
Az az igazság, hogy nekem is igazából jobban viszket a popóm egy turbós benzinesre, és láttam már sokkal jobb felhozatalt is, most tényleg szinte semmit nem találni.
Nemrég szereztem amúgy 700 fontért egy 2006-os Megane Grandtour-t, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, úgynézki marad is nálam, vagy a családban mindenképp, de ettől függetlenül nagyon tetszenek a Volvok, na meg turbós benzinesem se volt még soha... -
Ck.
addikt
-
Ck.
addikt
Üdv,
A 145 lojjeros benzines szívo motorok milyenek? -
Ck.
addikt
Urak,
Erősen off, de úgy látom, talán ebben az autós topicban van a legtöbb angol.
Lenne is egy kérdésem. Idekint miért fizet kevesebb road tax-ot a dízel tulaj?
Csak pár példa:
- 2006-os 1.4 benzin: 180 font, 2003-as 1.5 dízel: 30 font
- 2013-as 1.6 benzin: 180 font, 2001-es 1.9 dízel: 145 font
- 2011-es 1.4 benzin: 180 font, 2005-ös 1.4 dízel: 30 font
- 2008-as 2.0 benzin: 260 font, 2004-es 2.0 dízel: 145 fontBaromi nagy a kontraszt a benzin és dízel éves adói között. Nagyon úgy tűnik, hogy itt csak a fogyasztás számít, a károsanyag kibocsátást le se sz@rják. Egy 2 éves kisebb benzines miért fizet 6x (hatszor!!!) annyit, mint egy nagyobb, 11 éves dízel? Se az évjárat, se a károsanyag kibocsátás nem számít? Csak az, hogy 5 litert eszik az egyik, a másik meg 8-at? Nem értem...
Bocsi az offtopic miatt.
-
Ck.
addikt
válasz
echterion #4102 üzenetére
Neked anno le is mosták? Évek óta hirdetik a beépítés mellé járó ajándék hiperszuper viaszos mosást, de hozzá se nyúltak.
Meg a 8000 Ft-os ajándék tartályszint visszajelzés is elég kamuszagú...először ezek miatt vittem hozzájuk. De miután kiderült, hogy a kapcsolón eleve ott a tartályszint visszajelző is, így nem értem mi benne az ajándék. -
Ck.
addikt
válasz
runner 125 #3981 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, körvonalozódnak a dolgok. Egy központi zár probléma valóban 6 számjegyű összeg is lehet?
Van most fent egy S80 ebayon, nemsokára lejár, de eddig még nem licitált rá senki. Ha netalántán 300 font környékén sikerülne leütni, annyiért mennyire lenne kockázatos vétel? Az eladó azt mondta, hogy elvileg minden fasza, egyedül a bal hátsó ajtó vmiért nem nyílik. Ez nagyon pízes dolog lehet? [link]
Ettől függetlenül vszínű inkább S60/V70 felé nézelődök tovább.
-
Ck.
addikt
válasz
runner 125 #3972 üzenetére
Hali,
Ha lesz időd akkor leirnad h milyen szivasok lehetnek a korabbi S80al?FeRRaR1:
Koszi szepen az eddigi infokat -
Ck.
addikt
válasz
runner 125 #3972 üzenetére
800 fontig gondolkodok, szóval ott nincs újabb generációs S80-ra lehetőség.
V70-el mi a helyzet, ő az S60ra vagy S80ra építkezik? Azt is korábban kezdtek el gyártani?
A kasztnin kívül van más különbség egyébként a 3 között ? Van olyan kényelmi extra ami pl S60-hoz nem jár? -
Ck.
addikt
Tisztelt Egybegyűltek!
Nulla Volvo-tudással szeretném a véleményeteket, tapasztalatotokat kikérni egy közelendő autóvásárlás kapcsán:
A kiszemelt típusok 99-2003-as S60-S80-V70, benzin motorral, 2 liter felett lehetőleg, minél nagyobb annál jobb.
Egy 2001-es A6-ból ülnék át, ezért nem tudom, hogy pl. az S60 mennyire felelne meg, vagy inkább S80 kellene-e.
A képeket nézegetve vmiért egy 2001-es S60 fiatalabbnak hat, mint egy szintén 2001-es S80. Elképzelhető, hogy az S60 már egy újabb modellgeneráció és a korabeli S80 az még régebbi széria volt?S60 és S80 között mik a leglényegesebb különbségek, műszakilag, felszereltségben, nyűgösségben? Van-e vmelyiknek kimondott kényes pontja?
Rátérve a motorokra, melyik benzin motor ajánlott? Itt abszolút nem vagyok képben:
- 2.4 szívó 140 ló
- 2.0 T
- 2.3 T
- 2.4 T
- stb.Melyikre mit érdemes tudni? A legtöbb hirdetésben ezek a motorok szerepeltek. Gondolom itt is, mint mindenhol van jobb és kevésbé jól sikerült széria. Melyek ezek? Van amelyik kimondottan ajánlott és megbízható? A 2.4 140 lovas egy S80 kasztniba gondolom nagyon gyenge, ti mit gondoltok?
A váltó szintén kérdéses. Automata előny lenne, most is azt hajtok. Nem tudom, itt készült gyengébb automata, vagy bátran ajánlható? A nyomatékot elbírja? Nincs alul tervezve?
Kellene egy gyorstalpaló teljesen a nulláról, ezekről az ezredforduló környéki modellekről.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, előre is köszönet!
-
Ck.
addikt
Üdv urak,
Látom erősen angolosodik a topic, ami nem is baj, mert lenne egy ide való kérdésem:
Egy jóbarátom keresgél most autókat és itt többen is írtátok, hogy milyen jó, akár ezredfordulón túli Volvókat lehet már akár 6-800 fontért venni. Nos én ebben a hitben erősen megdőltem, miután három 1000 font alatti angol autóból kettő a scrapyardon végezte néhány hónap alatt, úgyhogy én ebben nem merek tanácsot adni neki.
Elsősorban milyen típust, motort és váltót tudnátok ajánlani ebben a 800 font körüli árkategóriában?Egy-egy gumtree vagy autotrader linket nagyon megköszönnénk, ha netán felemészt a szabadidő.
-
Ck.
addikt
Én még a padlóban sem látok problémát. 5 éve padlózom rendszeresen ha a forgalom úgy kívánja, de a rendszeres olaj-szuro-tomites cserén kívül más nincs. És nem is lesz. Egy automata attól nem fog károsodni, ha megtaposod mert mondjuk ki akarsz ugrani egy körforgónál vagy kereszteződésnél.
-
Ck.
addikt
-
Ck.
addikt
válasz
Weareus #3594 üzenetére
Miért nem vittétek el szakemberhez az ABS modult? Én épp most rendeltem meg a javítást a pixelfix-nél. Az országban senki más nem vállalja az ABS elektronika javítását, rajtuk kívül. 35 ezer pénz lesz, de garanciával együtt, erre vannak szakosodva.
Az otthoni babrának sosincs jó vége.Az ilyeneken szvsz nem szabad spórolni.
-
Ck.
addikt
válasz
echterion #3584 üzenetére
Mivel drágább egy automata javítás, mint egy kuplung + kettőstömegű csere?
Amúgy meg az A6-ot 4 éve vettem használtan, idén lesz 14 éves. Nagy motor is, dízel is, azon belül is 2.5 V6 TDI, meg még tiptronic is a drága, tehát kész a halálos ítélet. De elárulom, se a motorhoz, se a váltóhoz hozzá sem kellett nyúlni. Ha megkapja a megfelelő törődést, akkor örök élet + 1 nap. Mellesleg az automata a motort is jobban kíméli. Körültekintően kell használtat vásárolni és akkor nem lesz kellemetlen meglepetés. -
Ck.
addikt
válasz
FeRRaR1 #3564 üzenetére
Kicsit off, sose értettem, van olyan helyzet amikor megeri a plusz X liter fogyasztást a 180-200-as tempó a trafi-biztos 140-150 tempomat helyett?
Én pl. most megyek haza, utána vissza, összesen 4000 km, de még se fordult a fejemben 150-nél több. Pedig tudna menni az a V6 TDI. -
Ck.
addikt
válasz
runner 125 #3560 üzenetére
Én most épp Angliában használom a magyar autót. Gond nélkül előzök, csak meg kell tanulni a technikáját. Ugyanennek a tükörképe a jobb kormányos autó itthon. Nem vészes.
Ha végleg hazajovok akkor hozok aprópénzért vmi komoly gépet, magyar rendszam és hadd szóljon. Nekem oly mind1 hogy jobb vagy bal oldalon van a tekerő. -
Ck.
addikt
válasz
FeRRaR1 #3554 üzenetére
Én autotraderen és gumtreen szoktam nézelődni. De nehezen fér a fejembe, hogy ha ugyanazt a modellt és évjáratot hirdetik 600-1500-ig, akkor a 600 nem egy roncs lesz.
2 autóm végezte 1 éven belül a roncs telepen, egyik 550 font volt, a másik 680. Mindkettő majdnem 1 év mottal, az első 2 hónapban tünetmentes működéssel. Nekem kezd kicsit jogosan inogni a bizalmam az olcsó angol autókkal.
Te hol vetted? Elvitted atnezetni? -
Ck.
addikt
válasz
FeRRaR1 #3550 üzenetére
Neked is angol autód van? Páran itt ph-n szentül gyozkodnek h 600 fontért már meg lehet venni a tuti 2002-es S60-at.
No nekem három 1000 font alatti angol autóm volt, ebből 2 a scrapyardon végezte, úgyhogy nem vmi jó az arány. De ha magyar autót használsz, akkor eleve a kérdésem is okafogyott. -
Ck.
addikt
válasz
runner 125 #3187 üzenetére
Itt kint minden hasznalt autó ára így aránylik kb. az itthoniakhoz. De konkrétan erről mit gondolsz, van-e vmi szoporoller része?
-
Ck.
addikt
Urak, erről ki mit gondol? Maga a típus milyen? 350 ezerért nem tűnik rossz vetelnek, még ha 1-2 dologra költeni kellene is. Mik lehetnek a nagyobb problémák? Van vmi egyből feltűnő dolog, vagy érdemes lenne rácsörögni a tagra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest