Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikov

újonc

Sziasztok! A neten kutatva akadtam rá erre a fórumra, olvasva hozzászólásaitokat gondoltam beregisztrálok talán tudtok segiteni a problémámon.
    Nemrégiben Németországból vásároltam egy 2001 évjáratú 140 Le-s, gyári benzin és CNG üzemű V70-et, amivel saját lábán jöttem haza. Az autó bal elején kisebb sérülés , lámpa, sárvédő cserés volt. Az ütközés miatt a légszűrőház is elmozdult helyéről...Lámpa csere, levegőszűrő vissza majd irány hazafelé. Benzinkútnál benzint és földgázt is tankoltam...igen igen, de földgáz üzemben leállt. Sebaj majd az autópályán nagyobb sebességnél beugrik....hát ott sem...de legalább benzinnel semmi gond...
    Városban közlekedve vettem észre, mintha kicsit lomhább lenne a kelleténél , gondoltam az ütközés miatt az elektronika nem engedi teljes üzemben müködni....közben az autópályára értem és nyomtam a gázt.....de az csak nem akart reagálni ......a 140 Le-höz viszonyitva lassúnak,lomhának tünt....csak hazáig birja ki, reménykedtem. Mivel földgáz üzemben nem működött ezért sokszor megálltam tankolni....lassan de biztosan haza értem...legalább a kényelemmel nem volt gond!
    Tudni kell, hogy benzin üzemben alapjáraton nagyon szépen duruzsol és a maximális fordulatot is könnyedén veszi....viszont terhelés (menetben) alatt valamiért lassú...
    Irány a Volvo szerviz....teljes átvizsgálás
    Új gyertyák, hibakód olvasása és törlése....majd újabb próbakör...
    Semmiféle hibát nem jelez, olajfogyás nincs, légmennyiségmérő hibát sem mutat, nem füstöl és könnyedén indul..Pár hét után a szervizben is feladták a keresést.
    Hát most itt tartok és várom a segitő szándékú ötleteket, javaslatokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés