- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B42 ISS
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, még nem jártam erre, azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mi lehet az oka, annak, hogy:
2004 decemberi S40II 1.8-as benzines motor hidegen rángat, késleltetve adja a gázt, fuldoklik a motor, le is áll, szóval kész szégyen. Nem most vettem, már megvan 5 éve, akkor 3 és fél éves volt amikor megvettem (62.000 km-el) de mára már nagyon idegesít. Próbáltam nem foglalkozni vele, mert maga a kocsi a mai napig nagyon tetszik, de ezt már nem akarom tovább elviselni. Olyan mintha egy kezdő vezető bénázna minden elindulásnál, holott 26 éve van jogsim. Ha gázt adok elindulásnál, nemhogy gyorsulna, hanem elkezd úgy belassulni, hogy szinte előre dőlök az ülésben, aztán meg hirtelen kilő... (vagy lefullad) Kerestem neten is, talán annyi, hogy ha jól tudom Ford Focus (talán C Max) féle motor lenne ez és a Fordokról több esetben olvastam ugyanilyen rángatásról. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy megmarad? Melegen már annyira nem csinálja. Ja és a fordulatszám mérő mutatója ha üresben gurulok, akkor hol fel megy, hol le, tehát nem egy fordulatot jelez. Pl. ha hosszú lejtőn gurulok lefelé)
Köszi előre is, üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest