- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
A T6 2.9 literes 2 turbós sor 6, elég gondozás igényes konstrukció, nem ajánlott.
A T5 az lehet 2.3 vagy 2.4 literes sor 5, remek konstrukció, van sok gyengébb variánsa, mint pl a 2.4 T vagy a sima szívó 2.4.A 2.0T egy két liters turbós négy hengeres ford motor valószínűleg.
A T5 először volt 2,3 literes, utána felfúrták 2,4-re. A lényeg hogy az összes többi gyengébb mint a T5, kivéve a T6-ot, de az nincs is V70-hez, és régi nagyon. Plusz a V70R T5 motorral hozza azt a teljesítményt, egyedül a sor 6 hangja hiányzik belőle kicsit
(de persze a sor 5 is csodásan szól)
Ne gondolkozz dízelben ennyi idősen, szerintem T5 és manuál váltó, sokkal kisebb szopó faktor.
Egy korábbi hsz, a kiadásaimról, szerintem annak ellenére hogy rengeteg dolgot cseréltettem, nem volt vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PayPal
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest