Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudymester
senior tag
Használt gépet én már nem vennék, inkább gyűjtögetnék és egy újba fektetnék be. Az a biztosabb, soha nem lehet tudni, hogy egy használt mennyire volt megkímélve. Max ismerőstől érdemes így beszerezni egy gépet. Egy jó RGB kábel segíthet a jobb képminőség eléréséhez.
Más:
Sikerült poliroztatnom a MGS 1 első lemezét. Elég durva karcok voltak rajta. Eleinte lassan töltött, később már a játék menüéig sem jutottam el. A gépi polir segített, szépen fut. Vicces, hogy egy kis nyoma maradt a lemezen a gépnek, de ez egyáltalán nem befolyásolja a beolvasást. Igazából csak neon fényben látszik, valószínűleg a fekete lemezen nem lehet létrehozni ezt a tükör felületet.[ Szerkesztve ]
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
L3zl13
nagyúr
Elég durva gép kell PCSX2-vel a megfelelő sebességhez (Core2 3GHz környéke), + egy modernebb, de nem feltétlenül csúcskategóriás VGA, bár nagyobb felbontásoknál már az is fontosabb.
Alapból elég könnyű PAL/NTSC-nél jobb felbontásokat elérni, de egy fullHD febontás azért már nem egyszerű.A játék támogatottságától függően (vannak-e még benne grafikai bugok) nagyon jó eredmény érhető el. Az általad felsorolt játékok, ha jól látom mind játszható kategória, de ez még nem jelenti azt. hogy tökéletesen bugmentes az emulációjuk.
Aki hülye, haljon meg!
-
rudymester
senior tag
Én úgy tudom, hogy nem minden játék támogatja a komponens kábelt. Találtam is egy listát:
HD és 16:9 támogatású játékok listája (angolul)Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
-
rudymester
senior tag
PS2-re nem volt sok. Most nagyon nem is tudnék mit említeni. PS2-re Age of Empires volt az tuti, meg volt pár távol keleti stratégia. A címét is megtaláltam: Romance of the Three Kingdoms. PS1-re van C&C és X-Com. Kb ennyi, konzolra nem nagyon volt ilyen. Látom van PSP-d arra is emlékszem valami stratégiára valamelyik 576-ból, de már nem emlékszem a címére.
Körökre osztott RPG-ből sok van ezekre a gépekre, de körökre osztott stratégia? Pasz, ja de, beugrott. Volt valami "Panzer". Ennyi tellik fejből, guglizni nem tudok, melóhelyen korlát van... :S
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
sellerbuyer
őstag
Nagyon köszi a tippeket, kipróbáltam őket. A power gomb lenyomva tartására annyit reagál a gép, hogy bekapcsol majd azonnal kikapcsol. A ModBo menüjében valóban át kellett állítani a régiókódot 8-ról 2-re, de sajnos ez sem segített. Azért mégegyszer köszi a tippeket!
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
köszönöm a listát, úgy látom, hogy a játékaim 100%-a nem támogatja
gt4-ben mondjuk a futó feliratoknál és a km/h-óránál észrevehető egy halvány szellemkép... olvasható és nem is erre figyelek főképp, tehát inkább most még sört veszek hétvégére kábel helyett ...aztán március elején veszek egy ilyet azért: hátha ez a szellemkép megszűnik (végülis kompoziton a 3 vezetékből 2-n audio megy, tehát 1 marad a videóra... itt pedig színenként 1-1 vezetéken mehetne az analóg jel) jelen pillanatban 2-3ezer huf is megterhelő lenne...
ui: hm, project zero3 támogatná pal-on keresztül... egyik ismerős istenítette mindig (gameplay-ekből nekem is tetszett), felírom a listára a címet hm: shadow of colossus... szaporodnak itt a címek, csak nem lesz időm mindenre... (code veronica is megvan, de a gt4 jobban leköt egyelőre a kelleténél)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
tomgabor
senior tag
Amikor elindul a lemez akkor feljebb tekeri a fordulatszámot.
Vettem hozzá talpat, hogy állítva legyen, azóta talán jobb.
Akkor ehhez is készítek ilyet [link][link] de szerintem ezt is letiltotta a kedves Sony. Nem ajánlom a FAT gépeket most töltik be a harmadik évüket és jön a YLOD. Konzolt csak újonnan érdemes venni már megtapasztaltam, lehet hogy 2x annyi de megéri
MÁS: hol lehet szerezni Magna Carta: Tears of Blood játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Eredetiből nincs, csak a PS3 alá vezették be a wireless-t, utángyártottban tudsz keresgélni...dee ha csak a távolság a gond, akkor egy hosszabító kábellel olcsóbban kijössz. Persze ha mindenképp a kábel a gond, akkor marad az utángyártott vásárlása.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
szimszonos
őstag
Lelkes újoncként én meg azt javaslom hogy nézd át mégegyszer a szabályzatot hogy ami kimeríti a szabályzatot mert nem igazán vagy tisztába mert ha jól látom a bíráló hsz-em óta minden hozzászóló a másolt lemez meg a chippelt gépekről ír.Mi ez ha nem warez?Kicsit merülj el a szabályzatban és ne egy embert kritizálj kedves lelkes újonc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- eBay
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Synology NAS
- CSS topic
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs