- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudymester
senior tag
A God of War 1-2 nekem egy picit csalódás volt. Aláírom a 9-10 pontos értékeléseket, élveztem is, de nekem egyszerűen kicsit lassú volt. Nem tudom, hogy még egyszer végigjátszanám-e. Most egy Shadow of the Colossus mentésemet tuningolom, 4. végigjátszást tolom és lassan elég erős leszek, hogy felmásszak a torony tetejére. Aki játszott vele, tudja mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- Le Mans Ultimate
- VR topik
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest