- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt anno néztem én is, olcsónak olcsó csak a szállítás majdnem kétszer annyi mint maga a kütyü.
Ja és akkor még van egy ilyen is oda írva pluszba "Duties and Taxes UNPAID".
Európaiaknak ez ugyan úgy nem éri meg, hacsak nem veszel többet és egy kisebb haszonnal tovább nem adod vagy nem tudom. Bár lehet majd a Alin lesz belőle valami klón, ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One X 1Tb
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest