Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gbi82
tag
válasz Viktor77 #1080 üzenetére
Remek, akkor szalasszuk el a laikust 8 Mb-os Ps1-es kariért, hagy nézzék hülyének a boltban.
Én azt a tendenciát nézem rossz szemmel ,hogy mindenféle hülyeséget leírnak az emberek anélkül ,hogy legalább utánanéznének az állításuk valóságalapjának.
James001 hsz-éből egyértelműen kiderült ,hogy fingja sincs a kérdésben szereplő memória kártyáról " Gigás aszem nincs is" LOL
Akkor meg miért kell fals információt szolgáltatni róla? vagy legalább utána nézett volna a google-on ha tényleg segíteni akar.A 8Mb-os karit gondolom tanító jelleggel linkelted be de minek ha te is elismered ,hogy semmire sem jó ,csak marketing!?
Az ördög ügyvédje nem alszik?
[ Szerkesztve ]
"ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
Gbi82
tag
válasz Viktor77 #1082 üzenetére
Lehet ,hogy nem néztem utána ,mert nem tartottam szükségesnek,mivel nekem volt 1 és 2 mb-os is, a 8 mb-os -ról nem hallottam még de ugyanúgy nem vennék ,mint egy mondjuk 1gb-os Ps2-es memkarit.
A véleményem továbbra is fenntartom ,hogy ha valaki nem ért valamihez ne véleményezze azt ,vagy ha tanácsot ad valakinek akkor legalább nézzen utána annak amit leír.
[ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
válasz Viktor77 #1084 üzenetére
Kár elveszni a részletekben., ha valahol a világban legyártottak egy 1Gb-os Ps1-es memkarit akkor meg duplán nem lesz igazam?
szerk.
A tényen ,hogy James001-nek fingja se volt a dologról és hülyeséget írt mindez semmit nem változtat.[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
válasz Viktor77 #1122 üzenetére
Én egy 32 colos braviara kötöttem a kis ps1emet nemrég. Hát ami érdekes volt, hogy a kép szó szerint laggolt. Nem birta lekezelni ezt a kis felbontást a tv-720ps-. Szóval menni biztos, hogy menni fog de hogy irtó ronda lesz az fix.
rudymester:
Az összes ps3 viszi a ps1 játékokat. Csak a ps2eseket nem.Azt csak a 60gb-sok.[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz Viktor77 #1147 üzenetére
koszi, akkor nekiallok visszafele olvasgatni
nem tesz jot a fejenek? ez mit jelent? mondjuk amennyire tudom, a sony-fele mechanika alapbol hulladek (rengeteg gond volt a fejekkel, nekem is egy ilyen betegseggel kuszkodo PS2 van), csere utan is lehet belole gond?MOD: mar meg is talaltam, nem kellett sokat visszaolvasni
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz Viktor77 #1190 üzenetére
koszi! melyik wiki is ez? PS1-es egeret mar megtalaltam
Deus Ex nagyon jo, de megvan a PC-s valtozat es tokeletesen megy wine-nal, viszont Half Life-ot lehet beszerzek
mondjuk most a haborus fps-ekre vagyok rakattanva (mohaa, cod, egyebek)
korulnezek az ugyben (bar mar igy is tobbet koltottem jatekokra az utobbi par hetben, mint terveztem...)[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz Viktor77 #1304 üzenetére
pont most alltam fel a Tourist Trophy elol, a grafika gyonyoru, majdnem olyan szep mint a GT3. esni mar tudok benne asszem ez nem fog menni rendes controller nelkul...
az Enthusiat mar megvettem ebayen, remeltem hogy ma mar ideer, de ugy nez ki csak jovo het eleje lesz belole...olvastam valami double-layer DVD olvasasi gondrol regi PS2-k eseten, erre szamitsak az en ezereves 30003-asommal? mit lehet tenni ilyenkor? (a konzol chipelt, vadonatuj fej van benne ami masolt jatekot meg nem latott es nem is fog, ha ez szamit)
-
rudymester
senior tag
válasz Viktor77 #1426 üzenetére
A gyári kábel nem egy nagy valami, ráadásul miután vettem Scart RGB kábelt, azóta a tévét sem kell átkapcsolnom AV-ra, hisz magától megteszi ezt.
ldave:
A kép valamivel jobb, a színek jobban a helyükön vannak, részletesebb a kép. Ez utóbbi főleg az apró szövegeknél lehet látványos.[ Szerkesztve ]
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
gaz87
csendes tag
válasz Viktor77 #2048 üzenetére
Hello Mindenki!
Tudna nekem valaki segiteni hogy a Codebreaker dvd hogy kell használni?Mert kiválasztom azt a játékot amit ki akkarok kodolni mint pl:Tekken 5 és összes karakter meg minden!Ki irja hogy rakjam be a tekken 5dvd és utána nem aktiválja!Miért??Válaszokat várom!
XBOX360 4ever!!!
-
addikt
válasz Viktor77 #8944 üzenetére
Szeritnem arra gondol 4K TV alatt, hogy egy modern TV -re rá tudja kötni. Az meg menni fog mini PC -val. Akár több kimenettel, több megjelenítőre is. Alacsony fogyasztás mellett.
Bár lehet tévedek, de szerintem nem akarja feltornászni 4K -ra.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
magmakocka
aktív tag
válasz Viktor77 #8944 üzenetére
Megnéztem, hogyan néz ki ez mindkét oldalt és nagyon tetszik a jobb oldali kép. Éles, és nem túl homályos.
Amúgy igen, ha kell, szeretném felskálázni.
Van egy rendes gépem:
- Ryzen 7 5700X
- 32GB DDR4 3600Mhz
- RTX 3080 10GBDe baromira sokat fogyaszt, valamint másik szobában van a gép és nem szeretnék kihúzni 10m-s HDMI kábelt. Szeretnék egy kifejezetten olyan eszközt, amivel megtudom oldani az emulálást és nem foglal sok helyet és nem kell miatta a nagy gépemet bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
magmakocka
aktív tag
válasz Viktor77 #8955 üzenetére
Igazából egy SFF Gépre lenne szükség, amiben van videókártya is... A mini pc-k megsülnek (SSD biztosan sok fájdalmat kap), szinte csak iGPU van bennük. Azonban egy SFF gépbe belefér egy használható dedikált videókártya is.
A processzornak sajnos kb egy Ryzen 5/7 5XXX vagy afölötti teljesítményűnek kell lennie. A videókártyának pedig körülbelül egy NVIDIA 1660 Super-hez közelinek kell lennie. Az szépen viszi x6-s skálázással a játékokat. A felskálázás sajnos GPU heavy.
Próbáltam keresgélni itt a hardveren, de nem annyira találtam érdemlegeset. Tudtok tanácsot adni?
[ Szerkesztve ]
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest