- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 1 / 2
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-02-10 10:14 Téma összefoglaló
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
-
Archttila
veterán
-
taki01
őstag
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
Nem, a gyári kontrolleren van a 2 Stick között egy Analog feliratú gomb.
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
arty
veterán
-
taki01
őstag
-
arty
veterán
-
arty
veterán
a memcardpro2 rohadt kényelmes..... tényleg jo cucc, kérdés mennyire fogják fejleszteni.... OPL-ből ami az MX4SIO-t/virtuális memkártyát kezeli, kb naponta fejlesztik.... éshát, rá is fér
amugy mx4sio sebességének alapján FAT-ekben gyorsabb a memkártya-slot és gyorsabban töltenek a játékok
oké, tudom, FAT-en ott a hdd, de a hdd viszont elég kényelmetlenül rakható meg új játékokkal.... -
Vladi
nagyúr
-
arty
veterán
jah, kell paralelles, serialos és psone is
és persze mindből tartalék, tehát ez már 6 db gép! 
nekem az a fura, hogy bármelyik ps1-em, ami látszólag perfekt volt előtte, elkezdem használni és pár hét mulva jönnek a bajok ... mintha a használat nyírná ki őket. (ami nyilván így is van, de a polcra perfekten kerültek, onnan levéve is annak tünnek, aztán jön a degradáció??)
ez a mostani psone előtte PERFEKT volt, aztán átszoktam a ps2-re és így 1-1.5 évig a polcon pihent, esetenként is egy ps1 fatet használtam, ami viszont mára teljesen feladta (olvasó) és mondom akkor hozzányúlok a legujabb konstrukcióhoz.... ami jó is volt, kb két hétig

-
szöggi
csendes tag
-
arty
veterán
-
Kalacskepu
őstag
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Kalacskepu
őstag
-
STC Speed
őstag
-
perge666
veterán
-
Kalacskepu
őstag
-
Kalacskepu
őstag
-
STC Speed
őstag
-
arty
veterán
elképesztő... komolyan, mintha szépen méretezett 480p volna vagy emulátor... néztem vagy félórát több videot is, de/csak nem akarom lelőni magamnak a pályákat
(néztem max payne videod is, gondolom azt nem lehetett opl-el 720/1080-ra méretezni, azért homályosabb? ezekszerint az OPL-el csodát lehet tenni... amit persze tudtam, csak a sok kísérletezést NEKEM nem éri meg sokszor

pl toca3 pal sehogy nem ment, az ntsc ellenben igen, de nagyon válogatott melyik progressziv módban ment jó képaránnyal ... és volt h azzal is belefagyott a játékba vagy félóra-óra verseny után - nekem ehez nincs türelmem. pedig tényleg kellemesebb, stabilabb a kép ha nincs deinterlace....
eleve nem is értem, miért megy néha így OPL-el egy játék? hiszen ez elvileg többletterhelés a ps2-nek... és/de ha megy: a fejlesztők miért nem tették bele a játékba ezt a módot akkor eleve??? persze ezek költői kérdések
) -
arty
veterán

tehát megerősíted a közvélekedés, hogy jó nagyon a ps2 port....amugy nagyon jó minőségű a capture, emulátorról van??
#9002 P41N
ne vesd el az "olcsó" pisztolyokat! azok általában 3 módban kompatibilisek Guncon1-2-Justifier-el! ráadásul van auto-fire, auto-reload is rajtuk és sokször dögösebben néznek ki
ami para, hogy óriási a szórás, sok a szar ill. elhasználódott darab....CRT: nagy, sony, nem-100Hz, kevés üzemóra
na, tudsz mindent, irány venni valamit!
KV-29X5 pl remek széria, bár 4 db-ot vettem és abból 1 perfekt, 1 okés............
ha a 29" túl nagy, oké, de legalább 21"-et vegyél, az alatt nincs élet
-
ρσгτσ
addikt
-
perge666
veterán
-
Vadernagyúr
senior tag
-
perge666
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Nem hiszem, hogy ebből bármi is lesz. Ez amúgy sokkal nagyobb probléma mobilos áruházakban. Ott tényleg rendszeres, hogy elérhetetlenné válnak a játékok egy idő után. Azzal a csavarral, hogy a játékok többsége ingyenes, és a mikrótranzakciókkal meg a reklámokkal húzzák be a bevételeket.
Konzolokon még egész jó az arány. Főleg Xbox -on, ahol sok a natívan futtatható BC cím.
A mobilos piac sokkal nagyobb, csak hát azzal nagyjából senki nem foglalkozik. Ráadásul jogilag még nehezebb téma az F2P, de amúgy P2W játékok miatt. Még ha a pénzt nem is nézed, csomó időt teszel olyan játékba, ami lehet 1 vagy 2 éven belül megszűnik.
Vagy mondjuk szezonálisan, évente nagyjából minden eddigi eredményed eltűnik.
-
FoxiestFox
félisten
-
ρσгτσ
addikt
Transport Tycoon nekem nagy kedvencem. A mai napig elő szoktam venni, pont múlt héten játszottam vele.
Illetve az már OpenTTD.Egyébként ilyen játékokra simán jó egy Mini PC. Csomó minden elfut rajta és alacsony a fogyasztása is. Pl. N100 -as, aktív hűtéssel. A legtöbbnél Win 10 vagy Win 11 kulcs is jár hozzá, csak telepíteni kell, és nagyon szépen fut rajta.
-
perge666
veterán
-
arty
veterán
a dvd felvevőbe hogyan kerül jel? kompoziton? (az nem lehet szép...)
illetve a scart out-on nem késleltetéssel jelenik meg a kép? (mérted is esetleg?)#8680 ρσгτσ
az alacsony fps az minden kijelzőn szar szerintem
(de oké, tudom h van aki az oled 0 ghostingja miatt ott extrémen szenved és arra célzol
)unod? dehát ma majd minden játékban van performance kapcsoló és szerintem nem vállalhatatlan a képminőség se... persze játéka válogatja. tegnap ment végig a codww2, 2017-es játék, játék közben 60fps és egy csoda, ahogy kinéz
persze a sok retró miatt nekem minden ami 60fps és szép, az ÁLLEJTŐS
nekem a pécé kezd NAGYON elmúlni, drága, szívás sokszor a portok minősége, macera a windows..... blöe. -
Guitar14
senior tag
Igen, a 39xxx-es emeli elég durván a fordulatszámot ha HDD használatba kerül, ez zavart engem is.
50xxx-es HDD használata közben halkabb mint a 39xxx-es HDD nélkül.ρσгτσ:
Igen, ezzel együtt kell élni, festett műanyag sajnos. Ezen is az alja ahol az asztalt érte/sokat mozgott a kéz ott már fehéredik. Újrafújáson még nem gondolkozom mivel nem ér sokat a gép, de majd még lesz talán az is. -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Jó sok rossz állapotú lemez van ebből a sorozatból. Érdemes körültekintően vásárolni. Nekem is ezért megy lassabban az összegyűjtés.
veterán
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Most nekem érkezőben van 3 Formula One cím, és megmondom őszintén ez a legérdekesebb része a gyűjtögetésnek.
Amikor kezd összeállni egy terv. Vagy annak egy része.Amint mindegyik itt lesz nálam, már csak ezek hiányoznak a sorozatból:
PS1:
- Formula One 99
- Formula One ArcadePSP:
- Formula One Grand PrixA nehezebb része pont az utolsó játék lesz. Mondjuk a másik kettő sem a legegyszerűbb, ha arról van szó, hogy normál állapotban legyen. Ezek nagyon sokszor baromira karcosak.
-
perge666
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Desert Strike -ot imádtam. Régen PC -n játszottam vele nagyon sokat.
Szerk.:
Egyébként a Fire Return Atari -ra is kijött. Most, hogy bejelentették újra lesz Atari gép, ami viszi a régi kazik egy részét, újra feldobbant a szívem.
Mondjuk a két fenti 2 játék pont nincs benne a listában, mert azok Jaguar -ra és Lynx -re jöttek ki.... arra meg nincs kompatibilitása.
Szerk.2.:
Jah most nézem Amiga -t írtál, nem Atari -t. Elnéztem.
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Régi Lemmings -szel PC -n nagyon sokat játszottam. Már el is felejtettem, hogy létezik ez a játék. Azt meg nem is tudtam, hogy volt belőle PS2 cím.
Mostanában elkezdett érdekelni pár cím, amit PC -n szerettem, de jött közben PS -re is. Mondjuk nem mindegyik port, PS verzió sikerült igazán jól, de párat szerintem beszerzek. No One Lives Forever, Oni, Operation Flashpoint...stb.
Szerk.:
Ott volt a Midtown Madness is, de abból meg csak a 3. rész jött konzolra. Az is csak Xbox Classic -ra, amit mondjuk pont meg is vettem. -
perge666
veterán
-
perge666
veterán
Ha nem titok mennyiért vetted a Lemmingset?
Tegnap este keresgéltem utána,láttam több helyen is 3000ft-ért,de kétes állapotban.
Egy szuper helyről már rendeltem 2X is játékokat és majdcsak új állapotúak voltak,na onnan berendeltem még egy adag játékot köztük a Lemmingset is. 4000ft de ebbe állapotra,minőségbe szerintem nem fogok csalódni. -
perge666
veterán
-
perge666
veterán
Reggel csináltam egy kis bakit.
Bekapcsoltam a TV-t,de az AV kimenetre csatlakoztatott eszközt nem,így folyamatosan mutatta a jelet.
Most nemrég bekapcsoltam a PS-t és úgy nyomkodtam a gombokat és láss csodát,a 0 mellett nem jobb oldalt hanem bal oldalt 1X megnyomva mostmár szépen eltűnik a kiírás minden kimeneten.
Kipróbáltam többször is,működik rendesen a gomb,többet nem szivat meg.
Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólást,megyek is PS2-n Super Mario 64-ezni.
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
-
I02S3F
addikt
-
Guitar14
senior tag
-
perge666
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
taki01
őstag
A Nascar 08 nekem bejön (Korábban már játszottam vele). Az irányítást testre lehet szabni, van benne vezetéstámogató funkciók. Az AI 5-6 módban skálázható. Nem csak magát a Nascar Cup Series-t tartalmazza, hanem a lentebbi kategóriákat. A törésmodel-t tartalmaz a gép és szerintem jól ki van dolgozva. Van sárgazászlós rész is itt nem tevezeted a kocsit hanem a gép, de eltudod dönteni hogy kimész-e pit-be. A pit behajtáskor tudod állítani mit javítsanak, mely tengejen cseréljenek kereket stb. Összeségben az EA odatette magát ennél a game-nél. Ja és ha jól érzékeltem akkor 60fps-el futa game. Meg van a Nascar feeling-je.
-
ρσгτσ
addikt
Nekem a Turok Evolution Xbox Classic -ra volt meg. Engem annyira nem rántott be, de igazából ez nem sokat számít. Én anno PC -n sem voltam oda a sorozatért. Az említett rész is csak azért volt meg, mert a konzolhoz járt. Azért persze tettem vele egy próbát.
Viszont járt mellé az Enter the Matrix is. Na az nagyon tetszett. Pedig közel sem kapott kiemelkedő kritikákat.
-
arty
veterán
Turok Evo-t egy évtizede kerülgetem, boxra van meg, de állítólag borzalom

Nascar08 - na, ezt nézd már majd meg
pont nemrég kérdeztem (talán a ps3 topikban?), hogy ki milyen nascar játékot próbált és h milyen volt
a terv a 360/ps3-ra az utolsó EA-s Nascar09, de korábbi gépekre is kéne 1-2 rész, kíváncsiságból... -
perge666
veterán
-
perge666
veterán
-
ρσгτσ
addikt
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
-
taki01
őstag
-
arty
veterán
-
Guitar14
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
-
arty
veterán
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
-
ρσгτσ
addikt
-
arty
veterán
igen és facen is többen ajánlották/-tuk, talán pont neked
túlnyomórészt pozitív a tapasztalat a sráccal, de ahogy más írta: ennyi terméknél lehetnek problémásabbak.
viszont tudhatod, hogy minden fillér jó helyre megy, elég nehéz helyzetben vannak, komoly betegek a gyermekei (vagy csak az egyik?).sok játékot SEHOL nem tudsz itthon megvenni, kb csak nála és az árai sem rosszak!
-
Guitar14
senior tag
Én is rendeltem már többször, sőt 1x személyesen is vettem át tőle. Rendkívül segítőkész és kedves az illető. Én eddig mindig normális állapotú játékokat vettem tőle, javarésze polírozott/megvigyázott volt, meg is lepődtem. Persze volt ami karcos volt valamennyire de a gép viszi, ez a lényeg. Kérdezni meg ha német nyelv gyanús az nem idő, érdemes tőle mert hamar válaszol. Nekem eddig pozitív volt a dolog. Ha régi játékokat veszünk mindenképp érdemes kérdezősködni állapot ügyben.
Régebben írta skálán (pl. 4/10) a lemez, borító és a könyv állapotát, de most nézem, hogy vaterán 3700 terméke van meghirdetve. Azért annyit nem egyszerű.
Kulcsszó: kérdezés és ha valami megjött, nem működik/nem a leírtak szerint van , fel kell venni a kapcsolatot vele és biztosan megoldjátok. -
ρσгτσ
addikt
Aki már nagyban kereskedik, annál sajnos elmarad(hat)nak az ilyen infók, ezt én is tapasztalom. Mondjuk sok esetben a weboldalak sem elég jók. Ahol lehet én személyesen vásárolok vagy sokat kérdezek.
Az is elég bosszantó, ha valaminél például másolt borító van...Azt azért már nagyon illene jelezni. Sőt, minden jellemzőt, ami árképző vagy kizáró tényező.
Szerk.:
Erről jut eszembe...ismer valaki olyat, aki még ha nem is tökéletes, de jó állapotú PS1 tokokat adna el?PS2 tokokat már sikerült párat szereznem, de PS1 -re is kellene pár.
-
ρσгτσ
addikt
Én rendeltem már, nem volt vele problémám. 10+ játékot, de pontosan nem tudnám megmondani mennyit. Bár én mindig kérdezek. Tehát a lemez, borító, nyelv, manual mindig alapkérdés. Bárkiről is legyen szó.
Gondolom mindenkinél vannak szar állapotú, hiányos, vagy mondjuk német nyelvű, másolt lemezek. Igaz, hogy korrekt dolog lenne feltűntetni, de ha nem magánszemély az eladó, akkor sokszor hiányosak az infók. Így van ez sajnos az összes kereskedőnél.
-
arty
veterán
-
ggabor5
csendes tag
-
ggabor5
csendes tag
-
ρσгτσ
addikt
-
Czeky
Arcképgyáros
-
arty
veterán
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Köszi, ha megnézed. Ilyen videóknál nem mindig tudom eldönteni, hogy valós -e. Nem valamilyen emulálós dolog.
Mert ha működik úgy is, akkor azt hiszem azonnali vétel lesz nálam.
Konzolon volt pár próbálkozásom kontrolleres RTS -sel vagy RTT -vel, de nem igazán tudtam olyan gyorsan pörögni, mint PC -n. Ráadásul némelyiknek elég rendesen el lett cs***ve a vezérlő felülete is azért, hogy jobban idomuljon a kontrollerhez.
Egy RTS volt számomra konzolon, ami frankó. Vagyis 2, mert két része van és abból az első volt igazán frankó. A Halo Wars. Viszont az eleve konzolra lett felépítve. Néhány dologban butább is, mint egy PC -s RTS.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Commandos nekem a top top játékok között van. Egyszerűen imádom az összes részt, kivéve a Strike Force -t. Szerintem a mai napig szenzációs sorozat.
Viszont nem tudok rájönni hogy lehet azt kontrollerrel játszani.
Nekem ez olyan, mint az RTS játékok kontrollerrel.Szerk.:
Xbox -ra idén jött ki az AoE II, és még idén érkezik az AoE IV is. Viszont szerencsére kapott egér+billentyűzet támogatást is. Az nagyon hiányozna, ha nem lenne. Hiába jó a kontroller port. -
ρσгτσ
addikt
-
winhate
őstag
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Igen, ez ismerős

Ráadásul úton van hozzám belföldről a Stock Car Crash és a GTC Africa. Angliából pedig elindult a London Racer első része. Közben még agyalok a Police Madness és a Destruction Madness részen is.
Plusz ebben a hónapban 2 előrendelésem is fizetni kell. Zelda TotK következő héten. Diablo IV -et pedig 10 nappal megjelenés előtt vonják, tehát az is május.
Lesznek gondok otthon, de nem mondok el mindent.

-
arty
veterán
- alapból NE nyulj semmihez a fejcsere után (hardveresen)
- csak ha nem működik az új se
- de akkor se fogod tudni, hogy TUTI jó fejet kaptál-e (aliexpressz....)
- úgy tudom bizonyos modell/fej kombókat szoftveresen is párosítani/kalibrálni kell (csere után), ennek olvass utána - ha itt nem tudja valaki kapásbólszal érdemes kis körömlakkal jelölni a csavart/csavarokat, hogy gyárilag hogy/hol állnak!
hol/melyik csavar mit állít: keress rá a géped modelljére/fej modellre... google (miután szétkaptad a gépet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 1 / 2
- (kiemelt téma)
● Tilos a warez!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- IFixIt iOpener Toolkit
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

álá 007 Quantum of solace.....

)