Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vetroga
csendes tag
No, hátha tudok újat mondani. Éjjel nem bírtam magammal és feltettem a tl-wr842nd-re a chaos calmer 15.05.1-et. A Vargalex romot lecseréltem a mókolt gyárira, aztán jött a 15.05 factory és csak utána a 15.05.1 update. 15.05.1 factory nem volt jó a gyárinak...
Szép, új, szellős, tágas a CC, de pl mkfs.ext4 nem volt rajta alapból, meg még jó pár dolgot fel kellett tenni. Utána már szépen ment a pendrive-ra az fdisk, mkfs, overlayt átmappoltam, mintaszerű indulás és hihetetlen 8GB tárhely. (itt egy csomó jóság van: https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=49013)
Az Asus Xonar U1-et rákötöttem és szépen feltettem az Alsa, mpd, stb csomagokat. Lehet, hogy a BB-ben én nem tettem fel valamit, de most az mpd audio output az alsa-ra van állítva és működik gyönyörűen.
Viszont a hangerő vezérlés nem megy, amit a Xonar tudna elvileg.
Találtam egy ilyet: https://github.com/giuse/asus-xonar-u1-utils
Viszont ez Ubuntu-ra jó, ha jól értem. Van ilyen openwrt-re valahol? Én nem találtam. Vagy át lehet valahogy mókolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vargalex