Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
A WAN2 interface tűzfalzóna hozzárendelése így néz ki:

Ezek a tűzfalzóna beállítások:

Később egy vezetékes internettel load balancingot is akarok, de egyenlőre ez sem akar összejönni, pedig egyszer már sikerült összehoznom, de le kellett resetelnem a routert, nem emlékszem, hogy akkor más beállításra szükség lett volna.
-
btz
addikt
Üdv!
Egy egyszerű wifis mobilnet megosztó routert szerettem volna csinálni, egyszer már sikerült, de most valamiért nem akar összejöni, nem tudom mit hagytam ki, mit írtam el, de nem működik. Felrakom ide, hátha több szem többet lát.Ezeket az interface-ket hoztam létre:

Látható, hogy a wan2 megkapja a mobilszolgáltatótól az ipcímet, kapcsolódik.
Az eredeti wan-t kitöröltem, nehogy az kavarjon be, de így sem jó.Ezek az ipv4 útvonalak, látható hogy a 10.64.64.64 felé tereli a router a forgalmat, ezek automatikusan jöttek létre, nem én adtam meg statikus routingal.

A routerbe belépve ezek láthatók az áttekintő felületen:

Sajnos a pingek sem jönnek össze

Nem tudom, hogy még mit hol nézhetnék meg, mit hol kéne átírnom.
-
Az olvastam egyszer, hogy ha második routerként van a hálón az OpenWRT-s router, akkor is tud ddns-t frissíteni. Nekem egy T-home-os Huawei routerem van, mögé raknám a TP-Linket, és ő frissítené a no-ip.com -os domaint.
Ez valóba működhet? Ha igen hogyan?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Szerintem akkor sajnos a szokásos hibás digi-s krimpelés, amit a PC még tolerál (illetve egyik eszköz még megy, másik nem). Persze benne van a pakliban a hibás wan port is.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Köszönöm a választ!
Kipróbáltam, amit ajánlottál, semmi eredmény. A naplóban csak annyi áll, ami lényeges, hogy:
Unable to complete PPPoE Discovery
Timeout waiting for PADO packetsEzekre rákeresve annyit írtak a fórumok, hogy néha 5-10 perc is kell, hogy a PPPoE kapcsolatot felépítse a rendszer. Hagytam neki fél órát, semmi eredmény.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Szia!
Log-ban nem látszik semmi? Esetleg próbáld meg ezt.
-
Sziasztok,
minap bekötötték hozzánk a T-home netet egy Huawei routerrel, ami konfigurálás szempontjából hagy némi kívánni valót.
Így elő vettem az előző ruoutert egy TP-link WR841N-et.
Fel raktam rá az OpenWRT-t. Azt szeretném, hogy a router eifi brridge-ként működjön. Tehát csatlakozik a T-home-os wifi-re. Ideáig el jutok, hogy csatlakozzak, de onnantól kezdve csak LAN-on tudok a TP-linken keresztül csatlakozni. Mi lenne a megoldás, mit bénázok el?
Köszönöm előre is a segítségeteket
Vissza olvastam, és megtaláltam a videót, meg próbálom az alapján

-
Badman 4ever
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy elég egyszerű kérdésben kezdő OpenWRT-sként. Hogyan tudom beállítani a PPPoE-t?
Adott egy TL-WR841N v9 router OpenWRT 15.05-el, aminek a WAN portjába van dugva a modem és hiába állítottam be neki LuCI-ban a felhasználónév-jelszó párost a WAN-ra PPPoE-ben, semmiképp se akarja látni a hálózatot (a beállításokat a terminálból SSH-n leellenőriztem, megegyeznek az általános leírásokban írtakkal). Minden mást (WiFi, LAN DHCP-vel) be tudtam állítani, de ez nem megy. Egy másik ugyanilyen routerrel, de a gyári firmwarrel ez a felállás tökéletesen működik.
Van valami tippetek hol ronthattam el? -
suste
veterán
válasz
choco01
üzenetére
nézd meg a linkelt videó, pont a repeater beüzemelést mutatja be!
persze úgy kezdődik, hogy klines-ként kapcsolódik, de nézd végig....egyébként a mi fw-nkben van rá külön webes felület is
persze a kérdés az, hogy mi neked a lassúság?
mert az köztudott hogy ha egy wifi device-szal oldod meg a csatlakozást és a továbbszórást is, akkor a sebesség feleződik... -
choco01
addikt
Én úgy szeretném repeatelni hogy másik routernek a jelét fogja és azt ismételje tovább a saját wifijén, nem a lan kábelre.
Ez lehetséges valamelyik firmwarrel?
Most Gargoyle van rajta, de kegyetlen lassú, DD-wrt lesz helyette szerintem, mert ha lehetséges akkor abban is van Repeater üzemmód.
itanczos: a routerem v1.8

-
choco01
addikt
Sziasztok!
Van egy TL-WR1043ND v1.8 vargalex buildel, és korábban úgy emlékeztem hogy van benne repeater mode, de most sehol sem találom..

Valaki tudna ebben segíteni nekem?

-
RockCNC
őstag
válasz
Headless
üzenetére
Úgy kezdődött, hogy két év után egyik napról a másikra a partíciót nem látta a luci, és a vinyon a zöld led sem világított. Azt hittem, hogy a vinyó behalt. Ezért rádugtam a pc-re és win alatt leformáztam, hogy megnézem, hogy mi van vele. Az anyagokért nem fáj a szívem, fő hogy minden a régi és már van szabad helyem is

-
RockCNC
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
A 8081-es felületet nem tudom hol keressem, de minitoll-al leformáztam és most így néz ki... Így már jó?
Viszont a PC-n hogyan csatolom hozzá mint hálózati helyt?
Eddig ha beütöttem \\OPENWRT akkor elérhető volt az mnt/transmission mappák.
Most valami lost+found mappa jön elő. -
Headless
őstag
válasz
RockCNC
üzenetére
Hát ez swap
Ez nem igazán fog így menni formázd meg ext4-nek utána csatold. windows alól magic partition, vagy ease us partition manager tud ext4-re formázni, vagy live linux gparted. vagy csinálhatod mkfs-el is bár a kválaszídból nem ajánlom a parancssoros megoldást. esetleg vargalex 8081-es felületen nem tudom milyen opciók vannak, talán ott is van sima mnt-s csatolás. -
Headless
őstag
válasz
RockCNC
üzenetére
Hát így első blikkre egyértelmű, hogy nem jó, ugyanis hiába van fstabban benne, nincs felcsatolva ameghajtó, milyen fw-ről beszélünk?
segíthet a blkid parancs kimenete a megoldásban. PC-re rádugtad, linux rendszerre dugtad? vagy windowsra és meg is tudtad nyitni bűvészkedés nlkül?
ha igen akkor biztos vagy te abban az ext4 fájlrendszerben? de ezt is megmondja a korábban említett blkid.Bocsánat ha egyértelmű dolgokat írtam, de nem írtál semmi konkrétat sajnos..
-
RockCNC
őstag
Sziasztok!
Mért van az hogy csak 576 kb-ot lát a transzmission az egy gigás vinyobol?
ez a beállítás jó?
Előtte rádugtam a pc-re ott látja az egy gigát, a vinyó az jó -
suste
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
pont ez a választó vonal nálam, hogy fix tipusról beszélünk
pl 1043v1-hez meg csakis AA-t ajánlanám, vagy ugye az 1.02.1 -edet (v1.10-ig), hiszen sokkal többet tudott kihozni belőle, mint a mostaniak (az én régi 1043v1-esem is azóta is azzal megy havernál, atom stabil...)
majd az újabb erősebb vasakhoz jó lesz az a DD
már egyre jobban viszket a tenyerem egy 2600-as ra, de még brutál drága
, lesz valaha sokkal olcsóbb szerinted? -
vargalex
Topikgazda
Hogy miért ajánlanád: újabb kernel, újabb csomagok, újabb támogatott modellek. Ez utóbbiból egyenesen következik, hogy lehet olyan típus (jó most ez a konkrét eset nem ilyen), hogy nincs is más lehetőség.
A 4.4-es mainline kernelben pl. sokat javítottak a TCP stack-en. De ha senki nem használná a trunk-ot, akkor nem lenne tesztelés/fejlődés. -
vargalex
Topikgazda
-
-
suste
veterán
1: mentésként felrakni úgy kell mint ahogy egy mentéstraksz vissza (luci/rendszer/mentés és flash/mentés visszatöltése)
2: mi neked a legújabb? CC vagy DD?
DD-t nem ajánlom, CC-t rakhatsz fel, abban már részletesebb a ddns log, bár szerintem a BB-ben is jól ellátja a feladatát (ha baj van akkor figyelmeztet)
3: ha alapverziót váltasz (pl BB -> CC), akkor mindenképpen a beálitások megtartása nélkül érdemes frissíteni, mert sok eltérés van a rendszerben -
-
Headless
őstag
-
vinibali
őstag
sziasztok.
a samba elérése alhálózatól hogy oldható meg?
interfaces = 127.0.0.1/8 lo 192.168.*.* br-lan
ez a smb.conf.template-ben nem segített
-
suste
veterán
extra weboldal:
sima mentésként kell feltenni pl luciban (basic-2016-03-02.tar.gz) és nem álllít el semmit
readme-ket olvasd el ([link]), és a logoutomat is érdemes átnézni
a confiig fájlok helye: /etc/config/ddns syslog:
ha hiba van, akkor lenne ilyesmi is a logban:
user.notice ddns-scripts-myddns: update failed, retrying in xy seconds -
Jb001
tag
Probalkoztam felrakni de laikus vagyok, igazabol azt sem tudom h ezt luciban kell felrakni v win-ban es hogyan ha nincs ilyen az elobbi szoftverei kozott v csak nem tudom milyen neven van luciban!?
Ha ezt sikerult feltenni, hogyan tovabb, nem ismerem a konytarszerkezetet, irjatok meg kerlek hol-melyik file-ba kell beleirni stb. ...mint egy laikusnak

Vagy, ha upgrade-elem a fw-t nem jon elo a funkcio egy csapasra? V. ez nem ilyen egyszeru mert az upgrade elallit dolgokat?
-
Valamit nagyon átaludtam. A Openwrt BB-s routeremet nem tudom frissíteni. Az opkg nem találja a forrásokat. Jól értelmezem az angol szöveget, hogy megszűnt a támogatása és nem javítják a biztonsági hibákat sem? Egy árva + csomagot sem tudok telepíteni?
-
vargalex
Topikgazda
Azért kérdeztem, hogy milyen verzió, hiszen régebbieknél egyéb módosítások is szükségesek. Persze, akár ez is eszközölhető a webcommander-ben, vagy akár WinSCP-n is.
-
Jb001
tag
Sziasztok!
Régebben megtaláltam a leírást, hogy kell logoltatni a ddns-t openwrt-ben, de sajnos most sehogy sem találom, tudnátok segíteni?
...egyszerűbben, windows-ból (lucival?) meg lehet ezt oldani?
Arra emlékszem, hogy nekem mint windows júzernek nehéz volt a linuxos szövegszerkesztés + beadni a routernek az átírt fájlt ...valami ilyesmit kellett tenni, de kihagynám ha van más módszer
-
Blasius
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Én is gondolkodtam hogy meg lehetne írni a network configot... de ami az usb wifi-g r73-nak ez: option path 'platform/ifxusb_hcd/usb1/1-1/1-1:1.0' és az alap/beépített atherosnak ez: option path 'pci0000:00/0000:00:0e.0'
azt hogy találom ki?Headless: Szerintem ez az usb nem tud ap-módot. De egy ad-hoc móddal megpróbálom.
-
Blasius
tag
válasz
Blasius
üzenetére
Ok, van egy kis fejlemény:
"ifconfig wlan1 up" -al be tudom kapcsolni ezt az usb wifit.
"iwconfig" -gal parancssorból csatlakozik a wifire (az ap-n is látszik).De a wifi detect továbbra sem látja (Luci sem). Így pedig nem tudok client mode wifi-t beállítani mert ahhoz az /etc/config/wireless -t kellene szerkesztgetni. Vagy parancssorból esetleg lehetséges 'lan'-ból 'wan'-ba rakni wlan1-et?
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Build összerakásával kísérletezgetek. Legújabb trunk. A kérdés az hogy van-e valakinek tapasztalata staging driverekkel.
Ugyanis van egy Ralink RTL8192SU USB wifi-n adapterem amit használni szeretnék, ehhez pedig staging driver van. A make menuconfigban beixeltem hogy kerüljön bele a buildbe. Bele is került valami. Az iwconfig látja az ezközt. lsusb-ben is látszik. "iw wlan0 info" már hibaüzenetet ad: no such device (-19). Wifi config nem találja meg. demsg-ben ez látszik:root@OpenWrt:~# dmesg | grep 8712
[ 11.273264] r8712u: register rtl8712_netdev_ops to netdev_ops
[ 11.277578] usb 1-1: r8712u: USB_SPEED_HIGH with 4 endpoints
[ 11.285554] usb 1-1: r8712u: Boot from EFUSE: Autoload OK
[ 12.339719] usb 1-1: r8712u: CustomerID = 0x0000
[ 12.342861] usb 1-1: r8712u: MAC Address from efuse = 00:13:13:00:2a:14
[ 12.349350] usb 1-1: r8712u: Loading firmware from "rtlwifi/rtl8712u.bin"
[ 12.356354] usbcore: registered new interface driver r8712u8712-t néztem, mert a staging driver ennek a driverét patcholja elvileg. |grep 8192 nem hoz ki semmit.
Új vagyok a firmware összeállításban, ezért ellenőrzés képpen egy régi RT2573as usb wifi-g adapter hozzávaló drivereit is beépítettem. Ezt már a wifi detect frankón megtalálja, iwconfig és iwlist is listázza.
A rtl892su az amúgy fullmac és ezért nem a szokásos mac80211 hanem wext (akármit is jelentsenek ezek...
).Ötlet
? -
Headless
őstag
válasz
syler123
üzenetére
ha szerkesztesz egy init scriptet, akkor engedélyezned kell utána...
de hha sshn indítod, akkor látnod kell hogy működik-e ha végtelen ciklusba fulladna, akkor arra hamar rájössz ssh-n.
De ezt a részét teszteltem azt hiszem.Nah meg amit legutóbb küldtem ha 1 perc lejár és továbbra sincs meghajtó, akkor kilövi az egész scriptet, vagyis nem fog elindulni a minidlna.
-
syler123
veterán
válasz
Headless
üzenetére
Jó jó, most már nem indul el idő előtt a dlna. Egyáltalán nem indul el

Szerintem nem azzal van a baj, hanem azzal amit beírtam, legutóbb is winscp-vel szerkesztettem és annak ellenére hogy szerkesztve lett működött, csak ugye ott nem csinált semmit a kód, itt viszont igen.
Annyira nem érdekes ám, nem gyakran indítom újra a routert, csak ha nagyon muszáj.
-
Headless
őstag
válasz
syler123
üzenetére
Azt hogy milyen sorrendben induljon. Ezt a számot látod luci alatt a funkció sorrendjénél, írtam is hogy állítsd a legvégére. 99 mondjuk.
Valamint ebbe hol másoltad be azt amit írtam? nem látom.
Az a confg a tmp-be amit valójában használ, ugyanis az init az uci configot átformálva írja be a /tmp-be lévő konfigba, ami konfigot valójában használ a dlna. de ahogy a fájlba is beírja ne szerkeszed azt, mert egyrészt elveszik restartkor, másrést meg úgyis uci alapján generálja.
Szerk most látom hova tetted...
nah ott biztos nem jó. írtam a start funkcióba tedd... ott még lehet hogy olyan szinten működésképtelene tetted az init scriptet, hogy el sem tudod vele indítani.end=$(($(date +%s)+60))
while [ ! "$(grep "sda" /proc/mounts)" ];do [ $end -gt "$(date +%s)" ]&&sleep 1 ||exit;done
mkdir -m 0755 -p $db_dir
mkdir -m 0755 -p $log_dir
service_start /usr/bin/minidlna -f "$MINIDLNA_CONFIG_FILE" -
Headless
őstag
válasz
syler123
üzenetére
A minidlna init script jébe raknék be egy ilyet. Előre leszögezem nem teszteltem, telefonról pötyögtem be
end=$(($(date +%s)+60))
while [ ! "$(grep "sda" /proc/mounts)" ];do [ $end -gt "$(date +%s)" ]&&sleep 1 ||break;doneEzzel maximum 60 másodpercig váratod az ezután következő kódot, ha nincs csatolva az "sda"
-
syler123
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Lehet már nem emlékszel, de nekem volt az a hiba, hogyha Journaling-al csatoltam fel a hdd-t, akkor csak read only módban működött, ami nem igazán szerencsés
Végig jártunk minden lehetőséget, és csak ez maradt.Headless: melyik fájlba kell ilyet beírnom? És pontosan mit is? Érdekelne a végleges megoldás, mert így minden restart után ki kell lőnöm a folyamatot, az annyira nem szerencsés jó lenne ha ezt maga végezni. Esetleg valahova lehetne írni egy feltételt, hogy ellenőrizze, hogy a hdd fel van-e csatolva és csak azután induljon a minidlna?
Headles, köszi, kill parancs után el tudtam indítani, osztja is a videókat.
-
Headless
őstag
válasz
syler123
üzenetére
A minidlna init script leállító funkciója hibás. Lődd ki a folyamatot
killall minidlna
Anyiszor ismételd ahányszor fut a dlna. És utána indítsd el. De ez a probléma gyökerét nem oldja meg. Én tesztelés szempontjából a minidlna initjébe beraknám hogy írja ki a felcsatolt fs-eket egy fájlba, amikor indul. Így tudod ellenőrizni, hogy fel van-e csatolva induláskor.Alex: Nem suste build, hanem gyári openwrt. Ha jól emlékszem ez egy xiaomi miwifi.
Suste buildben jó a leállító funkció, mert át van írva. -
vargalex
Topikgazda
válasz
syler123
üzenetére
Igen, van egy olyan hiba (legalábbis, ha jól tudom, valamelyik verziójú suste build-ben biztosan), hogy az init script képtelen leállítani a minidlna-t. Így nyilván nem is indul el a második példány. De parancssorból leállítható.
Azonban a log bejegyzések is azt támasztják alá, amit írtam. Azaz a minidlna hamarabb indul, mint végezne az fsck és megtörténne a mount. Ellenkező esetben az indítás is ott lenne.
Miért jó neked journal nélkül az ext4? Értem, hogy valamivel gyorsabb, de több problémát (többek között ilyeneket is) okoz. -
suste
veterán
válasz
syler123
üzenetére
ez szerintem azt mondja, hogy már fut, tehát nem indul
ez pedig azért lehet, mert a sima stop nem állítja le (ez egy init bug volt régen)
legeygszerübb kill-el kilőni, utána mehet a start vagy restartmndgjárt megkeresem az init hibát és beteszem ide a javítást
így kéne kinéznie a minidlna init elejének:
START=50
SERVICE_USE_PID=1
SERVICE_PID_FILE=/var/run/minidlna/minidlna.pid
MINIDLNA_CONFIG_FILE="/tmp/minidlna.conf"ebből nálad hiányzik szerintem a "SERVICE_PID_FILE=/var/run/minidlna/minidlna.pid" sor, ezt pótold
-
syler123
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Tegnap nem került bele semmilyen bejegyzés. Ma reggeli próbálkozásom van benne.
[2016/02/26 07:46:16] minidlna.c:929: error: MiniDLNA is already running. EXITING.
[2016/02/26 08:31:15] minidlna.c:929: error: MiniDLNA is already running. EXITING.
[2016/02/26 08:31:21] minidlna.c:929: error: MiniDLNA is already running. EXITING.Tehát nem engedi kilőni újraindítani, ebből nekem az jön le, hogy magával a folyamattal van a baj hogy nem lehet restartolni, nem pedig a hdd-vel.
suste: most is fix mappa van a beállításoknak, /mnt/sda1/dlna
Nem tudom hogy máshogy tudnék csatolni, így miért nem jó?
-
suste
veterán
válasz
syler123
üzenetére
egy biztos, hogy a minidlna-nak nincsen baja, hiszen sokunknál jól működik
(én is 1.1.3-at használok)
tehát valami beállítási hiba
pl jobb lenne nem sdax -ként csatolni és ehhez igazítani a beállításokat, hanem label vagy UUID alapján csatolni, és fix mappát hagyni a beállításoknál (pl: /mnt/megosztasi_mappa)
így nem lenne gond szerintem....max ha nem jól indul el
de pl újratelepítés tuti nem kell sosem, max egy adatbázistörlés és rescan -
vargalex
Topikgazda
válasz
syler123
üzenetére
Ha napozás nélkül használod az ext4-et, akkor lehet, hogy a szabálytalan leállítás miatt (pl. egyszerű áramtalanítás) sérül a filerendszer, így akár a minidlna adatbázisa is. Esetleg a jounal hiánya miatt elhúzódó filerendszer ellenőrzés következtében a minidlna valójában hamarabb indul, mint felcsatolódna a partíció. Nézd meg pl., hogy a HDD-n található minidlna log-ban látszik-e ilyenkor a daemon indulása.
Ilyenkor log-ban nem látszik valami? -
syler123
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Szia!
Nem kizárt hogy azért, mert ugye restartnál leszakad a hdd. Viszont, amíg nem volt restart, értsétek úgy hogy kb 3-4 hétig jó volt. Most kötöttem be új monitort és ki kellett húznom a routert és most megint ugyanaz a szitu, mint kb 4 hete, hogy nem osztja a videókat, csak ha újratelepítem (amit még nem tettem meg, mert mindig kisebb utána a helyem).
Ext4 filerendszert használok (naplózás nélkül).
Most is sda1-re van csatolva a hdd.
/dev/sda1
/mnt/sda1
366.05 GB / 457.96 GB
Samba megosztás megy, de az ettől független.
-
syler123
veterán
-
Headless
őstag
válasz
syler123
üzenetére
Ez gyanús, hogy beállítási probléma. Minidlna adatbázis ügye nem tmp(var)-ban van? Legyen a hdd-n, ahol a tartalom is, valamint legyél biztos abbam, hogy amikor elindul a dlna, akkor már legyen felcsatolva hdd. Vagyis az fstab init.d legyen előbb jóval, mint a minidlna. Ha még ez is kevés a dlna-t rakd hátrébb ha lehet még.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Mi ajánlott a minidlna helyett? Amikor van egy áramszünet vagy valami oknál fogva restartolni kell a routert teljesen megkattan és nem tudom újraindítani leállítani semmi... Nem osztja a videókat, semmit... Szóval így egy használhatatlan szutyok ez a program. 1.1.3-as verzió van fent. Egyéb alternatíva?
-
kismotor
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, most megy!
-
kismotor
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem még mindig ez jön itt: https://downloads.openwrt.org/chaos_calmer/15.05/
503 Service Temporarily Unavailable
nginx -
itanczos
senior tag
válasz
kismotor
üzenetére
Az oldal szervere hdd hibával küzd már kb 1 hete!
Ezért naponta többször is lehal az oldal!
Az elmúlt napokban nekem is többször kellett volna.
Nagyon bosszantó, mert nincs mirror!
Állítólag várják az új hdd-t...
(Az is lehet, hogy valamiféle szponzor kereső gerilla akció.)
szerk.: Mintha lenne változás... Az ftp-s nézet változott. Vagy új szerver, vagy máshová áttették.
Lényeg, hogy most működik!
szerk2.: Itt a bővebb infó: [link]
Hurrá, már minden rendben!

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Én azt a linket néztem, amit betett ide a topikba, és az megy.

-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
egyelőre csak a CC repo megy...pár napja vettem észre én is
valamit dizájnolnak a webfelületen szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez nem igazán fog így menni formázd meg ext4-nek utána csatold. windows alól magic partition, vagy ease us partition manager tud ext4-re formázni, vagy live linux gparted. vagy csinálhatod mkfs-el is bár a kválaszídból nem ajánlom a parancssoros megoldást. esetleg vargalex 8081-es felületen nem tudom milyen opciók vannak, talán ott is van sima mnt-s csatolás.
, lesz valaha sokkal olcsóbb szerinted?