Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #5566 üzenetére
Leopardban nekem is voltak problémák a Mail-el, bár nem ilyen jellegű.
Milyen verziójú a kliensed?A Mail a leveleket a:
user/Libary/Mail/mailfiok_neve mappában tárolja, ha ott megvannak a cuccok, akkor nem veszett el a levelezésed. Max ha másképp nem megy, kimásolod onnan és beimportálod ha engedi. -
Alex91
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #5566 üzenetére
A legutolso TimeMachine mentest visszahuzzuk..?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #5940 üzenetére
rii-t ismerve ez elég valószinü is
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
-
Alex91
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #5960 üzenetére
[link], magyaran most mar nem erdemes venni, en nyar vege-osz elejere teszem az ujat. (Lehet, hogy akkor is a regit lesz akciozva erdemes megvenni, a Mini frissites utan tartok tole, hogy itt is arat emelnek.)
iJoe, es szerintem o is ad madzagosat, ha kered.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
doc
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6017 üzenetére
-
doc
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6347 üzenetére
DEL az Fn+Backspace a notin, INS-et passz... (mc-ben CTRL-T-vel helyettesitem, mashol nem kell )
MOD: DEL-re sok helyen mukodik a CTRL-D[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #6350 üzenetére
Megvettem a SongGenie-t, eddig igen jónak tűnik.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
<NewL>
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #6355 üzenetére
ez arra jó, hogy keres a trackekhez boritót?
ha megkérdezhetem milyen stílusú zenéid vannak? nekem is van 60gb-nyi zeném, ebből kb 35gb trackek, a többi mix és nagyon kevés album. inkább techno, prog, house, ha ilyen zenéket hallgatsz mennyire talál hozzájuk képeket?
régebben próbáltam még windowson kb 10%-hoz talált.iTunes kérdéskörbe tartozó kérdés még a különféle lossless formátumok lejátszásának lehetősége (FLAC ill. APE), ezeket kezeli a szoftver? - van 2gb flac zeném, kezeli simán.
de szerintem semmi különbség nincs a 320kbt/s és a flac között. legalábbis nem annyival jobb amennyivel nehezebb beszerezni és több helyet foglal. (ami megvan az a Berlin Calling album, pedig itt aztán tényleg ki kellene jönnie a különbségnek, akármilyen fülesen, hangfalon szerintem)[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Xero
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6362 üzenetére
XLD pikk-pakk konvertál.
-
m0h0senator
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #6367 üzenetére
ránézek meglátjuk mit tud
An odyssey through the realm of consciousness.
-
m0h0senator
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #6367 üzenetére
nem tud sokat és nekem valamiért csak a lyrics részre megy rá, album előadót úgy hagyja...:S
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6423 üzenetére
Nézz rá Activity Monitorban,de nem esznek ezek sokat. Ugynézem nálam átlagban 20MB/db. Nem azt mondom, hogy ihajja,de kevés,de nem sok egyáltalán. 4GB RAM mellett elfér.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
RaZroX
addikt
Az analog azért mert megszoktam Win Vista-n és Win7-en hogy van, és ezért ide is beraktam, a digitális meg hogy arrol le is olvassam, ráadásul még jól is néz ki
This is the way
-
doc
nagyúr
en a Safari figyelo bigyojat raktam Dashboard-ra, az MNB.hu arfolyamait latom igy mindig aktualisan
-
rii
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6470 üzenetére
ez nem hackintoson történt
ismerősöm G5-je nálam van pár hónapig, azt pórbálom belőni.
meg van egy dual g4-esem is (mondjuk h minek az már más kérdés)de amúgy hackintoson minden nagy program megy, CS3 (PS, Illi, ID, dreamweaver), Starta, és pont egy 5 megás kis capture nem menne?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
<NewL>
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #6488 üzenetére
hat nemis pendrive ez elloptak a pendrivom a fenymasolos csajok a suliban.
hanemegy microsd + kartyaolvaso
masolni lehet ra, 20 megas zeneket probaltam, de az 1-1,5Gb-os filmet nemtudom rarakni.
es hol kell formazni?There's an app for that
-
Esmein
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6554 üzenetére
Ez egy ilyen sport. Ha tudom reprodukalni a hibat, osszecsukom a laptopot es egyenesen a Regent streeti flagship store-ba megyek ( de szep magyar mondat ). Sajnos nem tudtam eddig elohozni direktben, ugyhogy kenytelen vagyok kivarni. Ha meg kuka a laptop, akkor veszek megegyet, nem ez fogja a lelki bekemet felboritani
Talan annyi aggaszt kicsit, hogy ez a szetcsuszos sakktablas moka erosen vga forrasztasi hibara vagy memoria hibara utal, az meg lenduletbol alaplap csere. Az 2 napos moka legalabb, addig gep nelkul megorulok meg ehenhalok.
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #6582 üzenetére
Bocs, szerkeszteni akartam az előzőt...
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Alex91
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #6666 üzenetére
Ott nem az erdekli, hogy jo-e az az IPS panel, hanem az, hogy mekkora a frekije, mert o tudja, hogy csak a frekvencia szamit
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
varsam
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #6684 üzenetére
miért kellene tőle félni? nyugodtan használd.
-
rii
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6688 üzenetére
ja ... tökkkéletesen működik.... (:
-
rii
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6723 üzenetére
nekem asszem utp-s eszközzel volt olyan, hogy gyorsabb volt lemásolni róla a rar-t, kicsom., majd vissza ... sztem a sokkal read-write byte-ok tekintetében, mint amennyit ki kell csomagolni, és amennyi lesz
voltaképp leolvasol róla 12 gigát és visszaírsz mondjuk 15-20-at (persze 90 giga is negvan 3 óra alatt hdd-ről usb2-re)
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6722 üzenetére
Nem mondom, hogy sietni szokott az ilyesmivel,de ez azért extrém. Ott valami galiba lesz,de hogy mi
-
<NewL>
addikt
próbáld ki az UnRarX-et, hátha. kipróbáltam 5-6 ilyen progit, nekem ez adja a legjobban, eddig még nem volt vele gondom
a desktopra kirakott ikonokat (Music,Movies lenne) meglehet változtatni az ikonját?
ja és azt szeretném ha iTunes-ba megváltoztatom az Artworkot meg kitöltögetem a dolgokat akkor a Music mappában lévő zenék adatai is megváltozzanak. mit kell és hol az itunesba beállítani?
csak most néztem rá, hogy baszik lenne albumborító meg egyéb[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6730 üzenetére
Hallani még nem hallottam,de amiket mondasz minden logikus, tényleg bármelyik lehet ok. Amugy nekem is baromi lassú szokott lenni egy ilyen process, de azért ez szerintem extrém. Ki kell próbálni amit mondtál, aztán utána lehet elkezdeni gyanakodni a külső hdd-re
-
sztupi
csendes tag
nem tudom mit használsz de a stuffit szokott nálam baszzkódni. most a legújabb van fent és az vmivel gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
csak a mac
-
sztupi
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #6743 üzenetére
azért az usb-s adatátvitel lassítja de nem ennyire. egy órás csomagolás még csak-csak de 7? milyen maced van?
csak a mac
-
<NewL>
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #6825 üzenetére
van iPhone-om, bőven elég nekem ennyi játék is
találtam egy nagyon jó, ingyenes zenekonvertáló progit : Max
most toltam át rajta flac-ből mp3-ba 5gb-ot. -- ilyet is ritkán látni, mi
jobb is, hogy nem tudtam felrakni egyik CoD-ot sem, túlságosan beleéltem régen magam, aztan adtam az asztalon lévő cuccoknak
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6825 üzenetére
Ugyvan. Meg egy Nintendo64-et nosztalgiának. Nekem bevált. Bár a Nintendo többet megy mint az XBox
-
rii
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6878 üzenetére
finder relaunch se segít?
nekem már 3 hónapja havercsajnál van a hdd-m, annyi cuccost vittem neki, hogy ott-maradt, pedig neki is van kettő ilyen, úgyhogy nem sokat volt még alkalmam használni
-
biker
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6878 üzenetére
nekem egy extra zöld hdd egy noname házban 2 percenként elaludt, pont mint te mondod.
de visszakerült szervizből az M9DX2, és ebben nem alszik el, csak ha leállítom.
érdekes, mi?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Alex91
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #6885 üzenetére
Samut tudom, volt nalam egy. Csak nincs Firewire. Van itthon egy Seagate eXtreme is. Annak is felig fem haza van, csak sajnos FW400-as a csatija.
Es 3 db WD kulsom van meg . Regi Studio, egy uj Essential es egy World.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #7115 üzenetére
naja. Én sosem mertem volna azt képzelni, hogy bárki komolyan veszi ezt az apple akksi kérdést. Dehát mindig tanul ujat az ember
-
Kommy
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #7115 üzenetére
Dehogy csak apple elem jó, de ha tudtak volan közeli árban hozni az amerikai árhoz akkor azt vettem volna meg, mivel abban 6 aksi van így lenne mindig 2 db feltöltve tartaléknak (30$ az amerikai ára és van hozzá töltő is, tehát elemk nincsenek 1000FT/db).
amúgy elgondolkodtam ezen a sanyo eneloop akkumulátoron, elolvastam a hozzászólásokat amikor írtak róla az mind jó. Az lenne a legjobb ha lenne 6-os csomagban. akkor lehet egyből megvenném.
Amúgy köszönöm, hogy mondtqad ezt legalább most már tudom, hogy melyik akkukat nevezték át
-
rii
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #7218 üzenetére
kilóra
-
<NewL>
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #7261 üzenetére
azt meghonnan szedted le ?
bár már az egy is tépett nekemThere's an app for that
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #7278 üzenetére
Naggyából ahogy nézem aki vett eddig (köztük énis) annak annyira tetszett, hogy csak ezért külön idejött megirni Tudaz valamit...
-
Tim82
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #7465 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint nincsen, belefutottál az "Apple-felárba".
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
varsam
őstag
Én is úgy tudom, hogy semmi különbség nincs, veheted az olcsóbbat.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Még a tipus sem számít. Én azért általában Kingston-t veszek a macekbe, mert az a biztos,de sokszor sz.rok rá, és eddig még nem tudtam olyat venni amit ne ettek volna meg. Volt már A-DATA, Hynix, Kingmax, Corsair, sőt Mushkin is
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #7638 üzenetére
detto
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #7643 üzenetére
Szerintem csak átmásolod. De ezt csak tippelem
Google mit mondott?"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #7645 üzenetére
Érdekel a téma, mert én éppen költözök át egy másik NAS-ra, és mostmár oda fogok TM-elni is, ugyhogy aktuális itt is.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #7647 üzenetére
Mégiscsak jobb, ha nem nekem kell utánajárni
Köszönet"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
varsam
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #7687 üzenetére
Amennyiben ki is használnád, persze.
Mire használod a gépet leginkább? Amúgy felteszel Dashboardra egy iStat-ot (de persze Activity Monitor is jó), az mutatja mennyi RAM-ot használsz per pill, abból kiderül egyáltalán kihasználod-e a 4GB-ot, vagy kell még.[ Szerkesztve ]
-
válasz bLaCkDoGoNe #7689 üzenetére
Akkor miért a kérdés? Ehhez elfér a 8 GB simán.
“All nothings are not equal.”
-
varsam
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #7689 üzenetére
Ebben az esetben mehet a 8GB persze, csak jól járhatsz vele. Régi infós mondás: "Memóriából sosem elég"... van benne valami
-
Jhonny06
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #7765 üzenetére
Megnyugodtam, köszönöm.
-
sp@rtan
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #7860 üzenetére
Amikor virtual pc-n ment a snow leo, ott nem volt semmi baj. De ezen 'hackintoshon' (full retail, csak a Sandy Bridge-es MBP kernele van felrakva) kilép ezzel a hibaüzenettel. Van amikor órákig nem, van amikor 1 percen belül háromszor. File küldés/fogadásnál meg minidg kilép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest