Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
UX
tag
Nem is tudom..
Talán egyszerűbb lenne ha felhívnálak.
Bakker, én tényleg mindent megteszek hogy működjön. De vagy te nem jól magyarázol, vagy én nem értem mit írsz.
Szóval, akkor tisztázzuk. hogy a Fit nézet az nálad az hogy a csúszka a minimumon van.
Csak mivel nekem a legújabb rendszer van, így semmi nincs oda írva.
Hiába a ismerem a kifejezést, fogalmam sem volt róla miről beszélsz.Na, oké. Viszont bárhogy állítom a csúszkát a nagyítás nem működik.
Csinálnál egy screenshotot a te beállításaidról?Preview.app
Letöltöttem, kiválasztottam a free verziót, és nem csinál semmit. Insta oldalon akarja hogy belépjek. Nem is értem..
Amúgy megvásárolnék én bármilyen applikációt, ha ezt az alapműveletet biztosan tudná.Most a Better Touch Tool bosszant, mert nem hajlandó működni egyáltalán. Így ismét óriási mozdulatokat kell tennem az egérrel hogy a képernyő egyik oldaláról átvigyem a kurzort a másik oldalra. Lehet mindjárt megvásárolom, csak utálom ezt az online fizetési tortúrát.. Legszívesebben mindent apple pay-el fizetnék.
De ugye ez is csak kötekedés. Hogy lehet lassú a gyári egér, gyári beállításokkal? Hiszen azt egy olyan nagy óriás alkotta mint az apple.
"A Finderben, elohozva a QuickLook -ot (space, ha nem tiltottad le), itt ugye egyszeruen vegig tudod lapozni a folderek tartalmat, mindenfele program megnyitasa nelkul"
Persze, ezt vágom, ezzel nincs is semmi baj. Én a megnyitott kép nézegetése közben akarok lapozni, és nagyítgatni.
Bakker, jó lenne visszaemlékezni hogy miben volt félelmetesen sz.r az a trackpad, de csak azért nem rendelek újra egyet.
Ha jól emlékszem nagyon pontatlan volt, és az alakzatok végpontjait sem tudtam vele eltalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
TigerCat