- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Igen, de most nem fagy. És így valószínű elhajtanának...
(amúgy az ''összekötőnek'' szóltam, ő is a memoriára gondolt, ezért cserélgette is rendesen....)
Másrészt én is gondoltam arra hogy op hiba, azért is hajtottam a Panthert.
No de mondom, nem tudok felrakni bizonyos progikat rá. Arra én is gondoltam (bár nem szabadna ennek lennie) hogy az zavar be, hogy a másik partición már ott van a progi. Ezért még egy olyan ötletem is van, hogy berakok egy szűz sata winyot, a mostanit lehúzom és meglátom. (de ez saját sata winyo lenne, úgyhogy csak hibakeresésre jó)
De azért mindenképpen ''egyszerre'' kellene működnie (egy winyon, két partícion, tehát ahogy most van) a két Op-nak. A progikat felraktam újból, tehát nem a jaguar alá feltelepítettet indítottam)
Amúgy jaguárral hozták a gépet, ezért van rajta az ugye.
Hát nemtom hogy a nu c-t próbáltam e, de mondom sok hasonlót találtam. De mind igen nagyon hm gyenge volt (hogy finoman fejezzem ki magam)
De azért megnézem. (mindig ajánlanak ilyeneket, és egyik se vált be
...)
Nekem mondjuk ez az egyik legnagyobb hiányom, hiába NC-n, és Dos Navigátoron nőttem fel...
Az alma+tab a jaguárnál gyenge, a panthernél már jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS B760 CORE I5 14400F GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 13400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 16-32GB DDR5 5600 512GB SSD RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Új ASUS RYZEN5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...)
TigerCat