- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
A fagyas dolgot mindenkeppen szervizelni kene, ez nem normalis, es nem hiszem hogy software-es... Baaar igy jobban belegondolva, engem ova intettek a jaguarra telepitestol, meghozza rendszer instabilitas miatt. Ugyhogy lehet meg kene probalni egy szuz panther installt: a programok mukodni fognak, es lehet a fagyas is elmulik... (vagy ha masik vinyon meg el a jaguar, akkor a programokat kene a panterhez ujrarakni...)
Nu commandert probaltad mint TC alternativa? (nekem baromira nem hianyzik a TC, de a Nu hasonlonak tunik)
Az alma+tab miert gyenge??? sztem poen hogy a valtason kivul ki is tudsz lepni...
Az alma+space viszont engem is zavar, es az hogy nem lehet kiloni megjobban.
En otthonra vettem Mac-et, viszont dolgozom is rajta rendesen. A munkahelyi PC utan feludules azon melozni. Mondjuk otthon azert jobb melokat is csinalok mint a munkahelyemen. (na nem a gep miatt... az csak kellemesebbe teszi (nekem))
A forumbejegyzes szetesese meg nekem azert furcsa, mert meg sehol mashol nem tapasztaltam ilyet... Kivancsi lennek mi a kulombseg ami ezt okozza. Meg mar a kedves illtekeseknek is irtam 1-2 levelet, de jo nagy ivben... meg valaszra sem meltattak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Opel topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TigerCat