- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
az istyletol az iment valaszoltak, de nem emailben, hanem visszahivast kaptam a csatolt emailemhez.
elsokent kozolte velem a szervizes hogy 7500ft a szereles stbstb es megtudjak oldani de atkapcsolnak az ertekesitesre fusion drive es ssd arak miatt..
ahol azt az infot kaptam, hogy nem fog tudni nekem arakat mondani, hisz egy gep amit hdd vel rendeltem ok nem tudnak bele kulon fusion drivet vagy ssdt rendelni. mondtam, hogy oke akkor viszek en, megtudom oldani. De az esetben sem cserelik ki mivel garancia vesztessel jar.
Illetve mondtak meg olyat is (ez nem tudom mennyire bullshit vagy sem), hogy a fusion driveval szerelt uj imaceknel csak csak a pci-en csatlakoztatott ssd a plusz hanem egyeb kiegeszitok is kellenek hozza, szint ugy ssdvel is. ezert nem vallaljak a cserebereket, tehat hdd-t csak hddre, ssdt csak ssdre s igy tovabb..
mondtam nekik, hogy mocskos lassu a jelenlegi hdd, nevettek egyet hat igen, ilyen ctot kellett volna valasztani, hisz a hdd mozgo alkatreszekkel van tele (tenyleg? nem mondod...)
hat csesszemeg tenyleg nem tudom mi tevo legyek. fo a fejem mint az allat
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 6800 / 32GB DDR4 / B550 / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP EliteDesk 705 G4 MT / RYZEN 3 - 5 / USB-C / NVME SSD / normál vga nem SFF méret
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest