Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TBMC

addikt

az istyletol az iment valaszoltak, de nem emailben, hanem visszahivast kaptam a csatolt emailemhez.

elsokent kozolte velem a szervizes hogy 7500ft a szereles stbstb es megtudjak oldani de atkapcsolnak az ertekesitesre fusion drive es ssd arak miatt..

ahol azt az infot kaptam, hogy nem fog tudni nekem arakat mondani, hisz egy gep amit hdd vel rendeltem ok nem tudnak bele kulon fusion drivet vagy ssdt rendelni. mondtam, hogy oke akkor viszek en, megtudom oldani. De az esetben sem cserelik ki mivel garancia vesztessel jar.

Illetve mondtak meg olyat is (ez nem tudom mennyire bullshit vagy sem), hogy a fusion driveval szerelt uj imaceknel csak csak a pci-en csatlakoztatott ssd a plusz hanem egyeb kiegeszitok is kellenek hozza, szint ugy ssdvel is. ezert nem vallaljak a cserebereket, tehat hdd-t csak hddre, ssdt csak ssdre s igy tovabb..

mondtam nekik, hogy mocskos lassu a jelenlegi hdd, nevettek egyet hat igen, ilyen ctot kellett volna valasztani, hisz a hdd mozgo alkatreszekkel van tele (tenyleg? nem mondod...)

hat csesszemeg tenyleg nem tudom mi tevo legyek. fo a fejem mint az allat :(

:R

Új hozzászólás Aktív témák