Hirdetés

Aktív témák

• Bazsesz

őstag

Ahoj beletek!

Naszóval. Tegnap felnyomtam a kindóz mellé a SuSE Linux 8.2-t. A telepítés sikeres, de a multiboot csak floppyról megy, ami meglehetősen kellemetlen. De se Boot-partícióról, sem Root-partícióról, csak floppiról nyomja ki a dosos felületű boot-menüt. Ja, nem a LiLo-val, hanem a másik linuxos boot-managerrel műkszik. Hogy tudnám ezt megoldani?

Másik ilyen problémám, hogy az USB-re kötött Motorola SurBoard SB4200-as kábelmodemetfelismerni felismeri, de mint sima modemet. Kér telefonszámot, felhasználónevet, meg jelszót. Namármost mivel kábelnetről van szó, ezért azokból egyik sem kell. Kindóz alatt felismerte hálókártyának, és csak be kellett állítani, hogy lanon keresztül kapom a netet. Most hogyan lehetne ezt megoldani?

MPG-fájlt a beépített, tán MPlayer névre hallgató lejátszóval le tudtam játszani, csak a DivX-es AVI-t nem. Erre milyen megoldás van?

Töltöttem le programot. Asszem programnévmegsokszam.tar.gz2 néven van a vinyón. Ezeket csak ki kell tömöríteni, vagy valamit kell még velük csinálni?

Ja, amúgy sztem a KDE felület nagyon baró, sokkal jobban tettszik, mint a kindózos felület. GNOME felületre már nem volt hely :(( , pedig megnéztem volna. A rendszer MESSZE jobb, és megbízhatóbb. eddig egyszer sem fagyott meg. Sokkal szebben szól a beépített MP3 lejátszó, a rendszer sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkal jobb. Nem is értem, hogy eddig miért nem linuxoztam. A kindóz az anyámék miatt kell a gépre, mert a passziánszon meg a neten kívül semmit nem tudnak kezelni. És erre a kindóz jó nekik. Ja, meg hogy tudjak játszani rajta.

Egy szó, mint száz, LINUX FOREVER!!!!!!!!!!!

Üdv: Balu

UI: Előre köszönöm a segítséget.

Aktív témák