- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
válasz
t_ferenc #7228 üzenetére
Én most karácsonyra vérteztem fel egy P2-es 64MB-os gépet Debian-al. A folyamat kb. így nézett ki:
- debian instal cd1 -> a szoftver választós részben csak base system bejelöl
- xorg + gdm install
- fluxbox install
- ezután már van grafikus felületed, itt a menüben (jobb gomb bárhová az asztalra) az X-héjaknál van konzol progi és onnantól szépen elkezded felpakolni a szükséges programokat. Én sok gnomeos programot is felraktam, meg az átvevőnek szüksége volt openoffice-ra is pl.
- ebben az időkben a vi a legjobb barátod a google után: [link] [link] ezzel egyszerűen tudod modosítani a config fájlokat
ja és ha már grafikus környezet, kényelmesebb egy filemanager, pl.: thunar , rox-filervégeredmény: fluxbox betöltése 5-8 mp, menü előhozása azonnal, játékprogramok betöltése 2 mp, iceweasel < 1perc, openoffice < 2perc
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Motoros topic
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest