- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
4 éve megy a windowsod???

az nem semmi, nekem eddig a leghosszabb windows az egy 2000 Prof. volt, 8 hónapig bírta. Mondjuk az is igaz, hogy én nem szoktam nekiállni foltozgatni, meg javítgatni, ha besz@rta magát, akkor még egy mentés erejéig összetákolom, aztán retelepítés.
Egyébként visszatérve a Linuxos kérdésre: meg lehet úgy oldani, hogy ne haljon ki az XP, de én azt a két giga helyet ikencsak karcsúnak találom. Főleg, hogy nincs külön swap partíció. (elvileg a teljesen optimális működéshez minimum 2xmemória méretű swap partíció ajánlott)
Mondjuk ettől fog az menni, fog nem csak nem lesz egy kapkodó idegbolond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Assetto Corsa EVO
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest