Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Hát én már megint fekete bárány vagyok: mindig root-ként lépek be Linuxra illetve ssh-n az első parancs a su (vagy sudo bash) (Sőt, még a screen-em is root-ként fut)
Egy ideig én is próbáltam paré júzer lenni, de valahogy mindig oda jutottam, hogy root jog kellett. Ugye nyilván ha valahova be ssh-zok, akkor azért megyek oda, mert csinálni akarok valamit (apache újra indítás, biztonsági mentés, logok megnézése stb) és biztos, hogy ezeket csak a root teheti meg, tehát vagy minden utasítás előtt sudo-t adok ki vagy simán root-ként tevékenykedem. Nekem az utóbbi egyszerűbb és nem látom nagy veszélyét a dolognak...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest