Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
nah, egy kis sikerélmény, a "dmidecode"-al ha minden igaz ki sikerült olvasni, a "Handle 0x0002" az alaplap infója ha jól olvastam igaz?, először át is siklottam rajta, aztán:
Base Board Information
Manufacturer: Intel Corporation
Product Name: S875WP1szóval ez lehet igaz? a másik viszont aktuális lenne, mert akkor nem kéne felrázni a hátsómat ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- VR topik
- Formula-1
- Megvannak a Forza Horizon 6 gépigényei, a régebbi PC-k is fellélegezhetnek
- Lexus, Toyota topik
- E-book olvasók
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nah, egy kis sikerélmény, a "dmidecode"-al ha minden igaz ki sikerült olvasni, a "Handle 0x0002" az alaplap infója ha jól olvastam igaz?, először át is siklottam rajta, aztán: