- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Én úgy értettem, hogy leszedtem egy bizonyos kernelt, linux alatt megpróbáltam kicsomagolni, de valami hibát jelzett(fejből meg nem mondom mi volt az) se a tar parancs se az mc nem akata az igazat, ok mondom lehet rossz maga a fájl letöltöm mégegyszer, ugyanaz, na jó nézzünk egy másik kernel verziót, annál is ugyanaz volt, természetesen egy üres könytárba szerettem volna kicsomagolni nem egy meglévőre, ezután néztem meg xp alól a winrarral, hogy ki tudom-e csomagolni, csak kíváncsiságból, az is szépen nekikezdett, de egyszer csak szólt, hogy a fájl már létezik, pedig egy tök üres könyvtárba akartam rakni vagyis olyan mintha az archívumban lett volna kétszer ugyanaz a file ugyanazon a helyen!
Ekkor itt is megnéztem egy másik kernel verzióval s szintúgy ezt produkálta, de ha megnéztem winraron belül azt a könyvtárat ami miatt nyavajgott nem volt duplán a cucc, bár akkor ez valszeg symlink akart lenni amit nem ismert fel.
A másik kérdésem pedig nem tudom jobban megfogalmazni, ntfs particíó alatt van a debian dvd image s azt szeretném, hogy egy már telepített linux alól onnan olvassa az apt a csomagokat amiket utólag szeretnék felrakni vagyis ne kelljen kiirnom dvd-re(pl a 2-es dvd-t amiről csak egy-két cucc kellene, nehogy azt mond hogy RW
)
Ha jól tudom iso fájlt ugyanúgy lehet mountolni mint egy rendes cd-t, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)