- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Amikor utoljára néztem a wine-t, direkt grafikus hozzáférést használt, én nem tudtam hálózaton keresztül használni.
De ha neked rendesen fel van konfigurálva az ssh-d, akkor ssh -X utasítással belépve a wine-s gépre, lesz normális X forward és akkor lehet próbálkozni. Azt tudom, hogy debianon ehhez kell az xauth program, ezért az xbase-clients csomagnak fent kell lennie. Debianon kell még az sshd konfigban X forward engedélyezés és sshd restart is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Kempinglámpa helyett kürt
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest