- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
boot flag-et fdisk-kel is ki lehet tenni, gondolom. megmondom neki, hátha...
viszont most megint nekem lenne problémám, linuxszal. eee900, eee-ubuntu. azt már olvastam, hogy a wifit, meg a hangot nem lehet kapcsolgatni, nem lehet normálisan leállítani (
), és egyéb "apróságok". de az eredeti linuxa nem igazán az én igényeimnek való.viszont a touchpad... azt írja a log, hogy nem synaptics, tehát a görgetés nem fog menni.
valaki találkozott már a fenti problémákkal, esetleg tud rájuk gyógymódot is? nem bírom felfogni, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy egyik linuxban megy minden rendesen, a másikban meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), és egyéb "apróságok". de az eredeti linuxa nem igazán az én igényeimnek való.