Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
boot flag-et fdisk-kel is ki lehet tenni, gondolom. megmondom neki, hátha...
viszont most megint nekem lenne problémám, linuxszal. eee900, eee-ubuntu. azt már olvastam, hogy a wifit, meg a hangot nem lehet kapcsolgatni, nem lehet normálisan leállítani (
), és egyéb "apróságok". de az eredeti linuxa nem igazán az én igényeimnek való.viszont a touchpad... azt írja a log, hogy nem synaptics, tehát a görgetés nem fog menni.
valaki találkozott már a fenti problémákkal, esetleg tud rájuk gyógymódot is? nem bírom felfogni, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy egyik linuxban megy minden rendesen, a másikban meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- További aktív témák...
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és egyéb "apróságok". de az eredeti linuxa nem igazán az én igényeimnek való.