Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
zLegolas #462 üzenetére
Azért én személy szerint nagyon örülnék, ha egy linux programos telepítés tényleg csak ennyiből állna. Én egy kezemen meg tudnám számolni hányszor raktam fel úgy programot, hogy ezen 4 szó elég lett volna.
Ne essék félreértés szeretem én a linuxot, de azért vannak ''hibái'' (felhasználóbarátság szempontjából legalábbis mindenképp). Az apt-get féle rendszer egy fokkal jobb, de még az se tökéletes, talán a gentoo emerge-je kezelhető a legkönnyebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő