Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Cathfaern #466 üzenetére
Én egyet értek veled, nekem kb. eddig 2 probléma mentes telepítésem volt, összesen kb. 4 v. 5 féle linuxon.
Ettől függetlenül használi fogom, meg meg is akarom tanulni
szóval nem adom fel.
Van már itt valaki aki Frugalware-es?
Azt hiszem feljebb Loveless írta, hogy a linux egy összetarto közösség? Hát én nem azt hallottam, pl. a HUP:hu-ról. Ott vannak páran akik le szokták oltani a kérdezőt, hogy még ezt sem tudja stb. stb. Ezért is nem szeretek oda írni... -
Vilmoskorte
tag
válasz
Cathfaern #466 üzenetére
Nagy valószínűséggel ilyen sohasem lesz. A miértre a válasz a filozófiában rejlik. Akár te is csinálhatsz disztribet. Ami nem pont úgy fog működni, mint a többi 200. A windowson azért megy a next,next,finnish, mert gyakorlatilag egy disztrib. Ha linuxon csak debian lenne (pl), akkor itt is menne. Mert a programok alatt ugyanaz a rendszer futna.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest