Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vladi nagyúr ngabor2! 
 Vírusírtónak: Clam AV, de kizárólag kizárásos alapon. Tényleg nincs más, de ez legalább van. Tényleg nincs más, de ez legalább van. 
 GD!
 ftpnek: kasablanca [kicsit bugos volt legutóbb mikor próbáltam], kftpgrabber [kde alapu] yafc [kicsit régi]. Nincs túl nagy választék. volt legutóbb mikor próbáltam], kftpgrabber [kde alapu] yafc [kicsit régi]. Nincs túl nagy választék.
 Esetleg egy letöltésvezérlő? [d4x, wxdfast.] Vagy az utólérhetetlen wget? [d4x, wxdfast.] Vagy az utólérhetetlen wget? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Tényleg nincs más, de ez legalább van.
 Tényleg nincs más, de ez legalább van. 
 volt legutóbb mikor próbáltam], kftpgrabber [kde alapu] yafc [kicsit régi]. Nincs túl nagy választék.
 volt legutóbb mikor próbáltam], kftpgrabber [kde alapu] yafc [kicsit régi]. Nincs túl nagy választék. [d4x, wxdfast.] Vagy az utólérhetetlen wget?
 [d4x, wxdfast.] Vagy az utólérhetetlen wget?