Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windows NT
tag
Üdv Mindenkinek.
Azt szeretném kérdezni, hogy feltettem a Debian 4.0 verzióját, a Windowsos NTFS fájlrendszert látja, de nem tudom csatlakoztatni, tehát megjelenik az ikon, de csak a ''környezet'' disks menüben tudom rávenni, hogy meg is tudjam nézni, ha az asztalon lévő ikonjára kattintok akkor a köv. üzi jelenik meg: A kiválasztott kötet nem csatlakoztatható libhal-storage.c 1401 stb.
A kötet nem hibás mert használom rajta a windows.
Mit kellene mégtelepíteni, sajnos Ubuntu alatt sem jobb a helyzett ott meg a jogosultságok miatt nem tudik rá írni.
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest