Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- .LnB: Az új király! The Witcher 3-ról, a magam módján.
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
üzenetére
Valószínű nem fog változni.
Bár OPAL 2.0-os SSD-t azt csináltam Linux-on, de az egy elég egyszerű dolog. Bár csak tesztnek és használva sose lett végülNekifutottam már 1-2x a LUKS TPM dolognak 4-5éve, de valamilyen támogatás minding elcsúszott. Vagy GRUB oldalon vagy LUKS oldalon. Mostanában nem néztem lehet már egyszerűbb és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux Mint
- Filmvilág
- Sorozatok
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Ulefone Armor 33 Pro
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Bár OPAL 2.0-os SSD-t azt csináltam Linux-on, de az egy elég egyszerű dolog. Bár csak tesztnek és használva sose lett végül