Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hi!
Tök amatőr linuxos vagyok, csak azért van hozzá közöm, mert volt vagy 7 órám belőle. Lenne egy pár kérdésem. (még mielőtt valaki megkérdezné, fedora 6 - om van)
Mit jelentenek ezek, ha touch-oltam egy c.txt - t?
echo –e a’\t’ b > c.txt
echo –e cd >> c.txt
A második kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudok egy szöveges fájlt megírni, legyen az .txt kiterjesztésű, hogyan tudom elmenteni, olvasni, bele visszalépni, esetleg módosítani és újramenteni, valamint C - ként lefordítani?
Segítségeteket előre is köszönöm! És valószínűleg majd még jelentkezem további Nektek nagyon könnyű feladatokkal, esetleg kérdésekkel.
De csak gyorsan válaszoljatok, mert holnap már zh
A Fedora topicba is írtam, nem tudom, hogy mennyire mások a különböző linuxok között a parancsok, de ha eltérnek, akkor aki otthon van a fedorában, az oda is írhat. Mégegyszer köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest