Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- VHS digitalizálás
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIV
tag
sziasztok!
kellene nekem egy nagy help!! adott egy írtó régi debian, amin egy scriptet kell írni. a script lényege, hogy megadunk neki egy sztringet és egy mappát és ezen belül és az almappákon belül is minden fájl tartalmát átböngésző a sztring után.
NEM VÓK LUSTA, mert már 3 fajta varációval megcsináltam, de egyik sem meg azon a dög régi debianon.
1. nincs rgrep
2. nincs grep-nek -R -r se -d paramétere.
3 ott tartok, hogy ls -R mappa kitudja írni az almappák fájlneveit, de nem tudom, hogyan tovább..
Aki hozzáértő kérem segítsen! Azon megoldásokat amit csináltam nem fogadják el, hisz a régi debianos gépen nézik meg és ott nem megy

Ezer köszönet és dícsőség!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pánik a memóriapiacon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest