Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Hihetetlen dolgokat tud produkálni egy hibás egér. Nekem pár éve volt olyan, hogy a gép random elkezdett szaggatni, csak tölt és tölt, a feladatkezelő is alig válaszolt. Néha megjavult, de pár percen belül újra előjött. Már nem tudtam mit csinálni, újrahúztam a gépet is, de attól se javult meg. Kihúztam a laptopból mindent, és lám, minden hibátlan. Akkor mondta barátnőm, hogy jaa, kiborult valami az asztalra, az egér is elázott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Le Mans Ultimate
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest