- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
fekete.puma #34918 üzenetére
https://ubuntu.com/certified/laptops Ubuntunak pl. van ilyen listája, ez segíthet választani.
-
JoinR
őstag
Hihetetlen dolgokat tud produkálni egy hibás egér. Nekem pár éve volt olyan, hogy a gép random elkezdett szaggatni, csak tölt és tölt, a feladatkezelő is alig válaszolt. Néha megjavult, de pár percen belül újra előjött. Már nem tudtam mit csinálni, újrahúztam a gépet is, de attól se javult meg. Kihúztam a laptopból mindent, és lám, minden hibátlan. Akkor mondta barátnőm, hogy jaa, kiborult valami az asztalra, az egér is elázott.
-
JoinR
őstag
válasz
arcoskönyv #33100 üzenetére
Értem, attól ezek még sztenderd biztonságnövelő lépések, ez volt a kérdés.
-
JoinR
őstag
válasz
arcoskönyv #32966 üzenetére
Nem tudom mi történik nálad, csak kíváncsiságból kipróbáltam, én a korábban ajánlott unprivileged nginx konténerrel nem érem el a 600-ra chmoddolt felmountolt fájlt, míg a sima nginx-szel igen. Én továbbra is a konténerre gyanakodnék, esetleg tedd be a Dockerfile-t, hátha találunk benne valamit.
-
JoinR
őstag
válasz
arcoskönyv #32954 üzenetére
Egy ps-t vagy id-t futtattál a konténeren belül, hogy tuti saját userrel fut? Esetleg kipróbálod ezt a konténert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest