- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
kovaax #29560 üzenetére
Nem kizárt hogy igazatok van a SAP-pal, és még mindig felettébb népszerű. Én nem ezt tapasztalom, de könnyen lehet, hogy én perceptálom a dolgokat hibásan, mert pechemre olyan helyeken fordulok meg, ahol nem használják.
Mondom, régen az álláshirdetések is tele voltak, ahol SAP-os jómunkásembereket kerestek tömegével, ezeknek a száma is lement a béka segge alá. Innen mertem gondolni, hogy nem én járok rossz helyeken, hanem tényleg nem olyan népszerű, leült a hájpja.
Persze én remélem, hogy nem én tévedek, mert egy ritka nagy szutyok a SAP, elég szomorú lenne, ha tényleg ezt használná mindenki nyakra-főre még mindig.
Egyébként itt nem is a SAP a lényeg, hanem a cégek informatikai szemlélete teljesen torz. Nap mint nap látom cégeknél, hogy régi verziós Windowsra ragadnak be, nem frissítenek, még a biztonsági rések javítását sem teszik fel, csak MS only, zárt forráskódú infrastruktúrára rendezkednek be. Ha meg Linuxra vetemednek, azt is a lehető legrosszabbul csinálják, valami ilyen fizetős enterprise disztró van erőltetve, vagy az van, amit München csinált még a Windowsra visszaállás előtt, hogy valami házilag összegányoltatott ezer éves disztrón ragadnak be, pl. Ubuntu 10.04, Debian 6, frissíteni meg megint nem frissítenek, mert valami ósdi, legacy gányolásuk eltörne a frissebb verziókban. Így linuxozni nem érdemes, akkor már tényleg windowsozzanak. Nem jó a Linuxot erőltetni, ha valakinek nincs meg hozzá a nyitottsága, rugalmassága. Egyszerűen nem jó ötlet, csak a szenvedés lesz vele, meg a Linux lesz hibás, mert szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest