Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mert szelesebb korben is nepszeruek akartak lenni, es - hasonloan az Ubuntuhoz - a jo defaultok a legfontosabbak.
Ez OK, de a Nautilus-t már szinte használhatatlanságig visszabutították, se keresősáv, sokan nyekeregnek, hogy nem tudnak ikonokat kirakni asztalra meg millió bosszantó apróság van még. Amúgy a tweak lehetősége kit zavarna, ha meglenne? Amúgy értem én a szándékot, de a végére az Unity is egész használható lett, ki is dobták gyorsan.

Ott van a Mit Cinnamon, a 4. verziót már csak felrakja a user és ahogy van, használhatja, nem bonyolult, de mégis elég sok beállítási lehetőség van, ha valaki variálni akarna.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Adobe Lightroom topic
- Hollow Knight és Silksong
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest