- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
válasz
bambano #27405 üzenetére
Ö... sajnos live rendszeren voltam, nem mentettem el a hup-os linket, ott írtak valamit, amiből az jött le, hogy az olcsóhús híg leve itt üt vissza, mert a fragmentált csomagokat el/visszadobják ahelyett, hogy az eszközeik összeraknák és ebből jönnek össze ronda dolgok, többek közt valami túlméretes MTU-hoz kapcsolódó dolog is. (bocs, hogy ennyire felszínesen, örültem, hogy az MTU-t sikerült átállítani és működőképessé tenni a router nélküli kapcsolatomat, nem jegyeztem meg az egészet)
Azt viszont eleve nem értem, mit keres 1500-as MTU a ppp0 interface-en. Ott életemben nem láttam 14xx-nél (1492 rémlik) nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest