- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Van egy buta helyzetem, amiben hálóról kéne bootolnom. Lehetőleg ISO-t. És nincs PXE.
Tehát, létezik olyan boot CD, ami
- kisebb, mint 50MB
- be tud bootolni egy hálón található ISO-t, NFS-ről, vagy HTTP-ről?Nem sok értelmes dolgot találtam erre, csak PXE CD-ket, de a PXE jelen esetben nem megoldás.
Az sem lenne hülyeség, hogy egy létező Linux telepítőt mókolok át, hogy semmi mást ne csináljon, mint kapjon IP-t, majd csatlakozzon egy meghatározott NFS-hez, és onnan töltsön be egy ISO-t, csak még arra sem találtam módszert, hogy ezt hogyan kéne.Tud valaki valami hasonló okosságot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest