Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly
üzenetére
A Wi-Fi problémámat nem tudtam megoldani azóta sem. Annyit kizártam, hogy nem az IPv6 hibája, mert azt letiltva is rendszeresen előjön. Azóta a 2.37-es systemd is frissült 2.38-ra. A beállításokat is kézire raktam, fix IP, átjáró, Google-féle 8.8.8.8-as DNS. Még mindig szórakozik. Kezdem azt hinni, hogy a Wi-Fi modul haldoklik az X220-ban. Egyelőre most kilőttem a NetworkManagert, és a wpa_supplicant alapú wifi-menu-vel hoztam létre a kapcsolatot. Szerintem ez sem fog segíteni, de majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest