- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
válasz
dabadab #2504 üzenetére
Na akkor sorban válaszolok:
re: #2504: Egyebkent a testingben OOo 2.1 van, ami a legfrisebb verzio.
Ok, ezt nem tudtam, akkor elnézést. Akkor lehet, hogy valamit eleve elállítottam azért kaptam ''találkozhatatlan'' (milyen jó magyar szó ez...) függőségekkel...
Köszönöm a parancsokat, pont ilyenekre voltam kíváncsi! Kösz mégegyszer! Apropó: lehet más script nyelvben is ilyet írni? Szerintem elkezdem tüzetesen tanulmányozni az X szerkezetét, beállítási lehetőségeit + még egy ablakkezelőt is jól kivesézek, és akkor már minden király lesz.
re: #2505: tudod, Windows-nál is úgy voltam, hogy mindent a hivatalos helyről... Tehát ezt is(ha az apt-get nem működne...)
re: #2506: ok, megnézem és legközelebb már azt fogom választani... köszike
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest