Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Openbox témában. Készítettem hozzá egy panel menü launcher-t, ami működik is, viszont az ikonja nem jelenik meg. Ez alapján készítettem, ezt a sort Icon=mousepad átírtam Icon=usr/share/icons/ubuntu.png-re, mivel egy ubuntu ikont szeretnék neki. A gond az, hogy a tint2 panel restartja után nem jelenik meg a menü launcheren az ikon. Van valakinek ötlete, hogy mit csinálok rosszul? Az ikon 32x32-es. Lehet kisebbre kéne méreteznem? A segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nyomtató topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest