- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Xeniel Xerus
üzenetére
Kösz, de amit lehet, Wine nélkül oldok meg. Notepad++-ot amúgy sem éri meg Linux alatt használni, mert a Kate, vim, Emacs, Commodo Edit, Sublime, Ultraedit, stb. nagyobb tudású, és azok natívak. Amúgy Notepad++ alatt sem látszana a log, pedig nekem fontos, hogy fordítás alatt visszaad-e valami hibát, vagy milyen warningokat ad.
Elvileg a vim tudna olyat, hogy a lefuttatott parancs kimenetét is megjeleníti, ez rémlik valahonnan, de vimre való átállást még nem tudtam befejezni, és nem is fogom tudni, amíg az automatikus kiosztásváltást (parancsmódban legyen US kiosztás, de csak ott) nem tudom megoldani benne.
Félreértés ne essék, jó szerkesztő a Notepad++ is, Windows alatt én is azt használtam, de Linux alatt a natív megoldásokat preferálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Metal Gear Solid
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest