- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
vettem egy ubiquity mfi power pro(eu)-t. ez egy 230-as elosztó, ami képes mérni a fogyasztást és azt naplózni.
van hozzá egy naplózó szoftver, ami nem tetszik, lecserélném.ha rájelentkezek böngészőben, akkor kér usernevet, jelszót, de nem a webes módszerrel, hanem bele van programozva egy login oldal. amikor bejelentkeztem, akkor egy belső scriptjének a meghívásával json-ben lejönnek az adatok, ami kell.
tehát a kérdés: hogy tudom linuxon shell scriptben szimulálni, hogy bejelentkezek, és letöltöm? a wget paraméterként megadott usernév és jelszó nem működik a fentiek miatt. amit eddig találtam a neten, hogy mentsem wget-tel a session cookie-kat, szintén nem működik, bár itt lehet, hogy az elv jó, csak a módszer rossz.
ötlet? jó lenne, ha nem kellene az egészet kibogarásznom
kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Garmin topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- PlayStation 5
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest