Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Egy HTTP szervert szeretnék elérni netről, ami a helyi gépen fut. Úgy gondoltam, hogy nem biztonságos megnyitni a net felé, meg egyébként sem akarok másnak hozzáférést adni jelenleg. Volt már ebből gubancom régebben, amikor próbáltak ilyen szervert megtörni, aztán összegyűlt pár giga log a gépen ezzel kapcsolatban. Úgyhogy arra gondoltam, hogy valami titkosított csatornán küldeném inkább át a HTTP forgalmat. Így HTTPS-t sem kéne fellőni, meg hasonlókat.
Amit nem tudok eldönteni, hogy SSH tunneling vagy OpenVPN irányba menjek el. A routing-ra a modem-et használom, nem támogat sem DynDNS-t, sem OpenVPN-t, routert meg nem akarok venni, szeretném megoldani minimál költségvetésen. Azt mondják, hogy SSH szervert nyitni külvilág felé sem túl biztonságos, és hogy jobb a VPN, viszont én nem szeretném a teljes belső hálót megosztani, csak ehhez az egy szerver géphez akarok hozzáférni SSH-n és HTTP-n keresztül, ezért nekem túlzásnak tűnik a VPN. Tegyetek igazságot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest