- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
sh4d0w #23205 üzenetére
Előbb nem engedett már hozzászólni, mert már egyszer hozzászóltam, és addig flood ellen védi a topikot, amíg nem jön új hozzászólás.
Szóval az LVM-et három lépcsőben kell átméretezni. Logical volume csökkentésnél először a fájlrendszert (fájlrendszerfüggő, hogy melyik paranccsal), majd utána a lv-t. Majd csak utána lehet csökkenteni a volume groupot. Mondjuk azt nem értem, hogy miért akarsz mindenáron új partíciót, úgy miért nem jó, hogy új volume groupot csinálsz vagy még inkább új logical volume-ot?
Nekem az új, hogy a gparted támogatja az LVM csökkentését. Persze nem elképzelhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest