- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
wikipedia szerint amit a linux csinál raidtíz néven, az nem raid10.
szerintem jó a szoftveres raid, erre majd akkor jössz rá, mikor egy proprietary raid kártya mögül ki akarsz venni egy diszket
én jártam így múlt szilveszterkor, a klasszikus kamionos tankolós vicc jusson eszedbe 
(szomszéd kútnál kamionos tankolt 400 liter 95-ös benzint, én meg új kifejezéseket tanultam...)szerintem mostanában már azt legózol össze mdadm-mel, amit akarsz. régebben finnyás volt a kernel egy-két dologra, de tudtommal azt már kinevelték belőle.
hálózaton másolásra gyors módszerek:
1. kibogarászod, hogy hogyan tud az ssh titkosítás nélkül kapcsolódni (hogy ne tekerje a procit a titkosítás, mert lassú lesz)
2. beállítod a másolás idejére az rsh-t, de ezt tényleg csak addig, mert akkora lyukat üt a biztonságba, mint 5 focistadion a költségvetésbeha ezek megvannak, akkor vagy rsync ssh fölött, vagy rsh és tar, vagy felrakod az rsync-et a saját szerverével daemonnak és rsync protokollon.
további lehetőség: nfs szerveren kiajánlod a fájlrendszert és sima másolás.
az rsync annyiból jobb, hogyha félbehagyod reggel, azzal sima ügy folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- LENOVO THINKPAD W540,MOBIL MUNKAÁLLOMÁS,15.6",FHD,i7-4700MQ,16GB/256GB SSD,2GB VGA,WIN10
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én jártam így múlt szilveszterkor, a klasszikus kamionos tankolós vicc jusson eszedbe