Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
bambano #22466 üzenetére
Rengeteget keresgéltem és azt találtam, hogy a 64 bites ubuntuban a badram grub paramétert nem igazán tudja senki milyen formában kell megadni: a 32bites címekkel nem lehet használni.
Én még nem jutottam oda, hogy ki próbáljam a badram paraméter használatát, de holnap arra is sor kerül. Remélem nekem sikerül a memtest által megadott memóriacímeket megfelelően megadnom (azt már tudom, hogy a memtest tud direkt ilyen formátumban visszaadni hibás címeket).Amit kipróbáltam és valamit csinál az a kernelparaméterként megadott "memtest=4". Ezt szintén a grub-ban adom meg és a dmesg-ben valóban látszik, hogy a boot elején leteszteli a modulokat, de amit a memtest86+ is csak a 7-es tesztben talál meg azt ez meg sem találja.
Holnap remélem a badrammal sikerül megoldani ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- BestBuy ruhás topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest