- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano #2196 üzenetére
a miért vannak ekkora hibák-ra nem tudom a választ. csak azt tudom, hogy nekem alapból nem (volt) szimpatikus a 2.6-os ág.
2.0-val kezdtem, igaz, a legvégével, kis-linuxos koromban. ahoz nem kellett nagy tudás, ment is gyönyörűen. aztán a 2.0-2.2 átállás jött, de 2 fordítás után már az is ment, jódarabig ha kellett, ha nem, fordítottam a friss kerneleket.
aztán 2.2-2.4 váltás már egy kicsit tovább tartott, meg közben volt 1-2 hardverváltás, tehát a konfigot nagyrészt át kellett írogatni, de a végefele vagy az volt, hogy a régi konfigot átmásoltam, és csak végignéztem, hogy minden megvan-e, és az esetleges újításokra szükségem van-e, vagy egyszerűen 2-3-4 veerzióváltász kihagytam.
közben jött a 2.6. ezzel voltak próbálkozásaim, de miután a devfs-sel erősen megkínlódtam vele, és nagyon sokminden nem volt hajlandó menni, ezért le is álltam a konfig-próbákkal. most is csak azért van 2.6-os kernelem, mert az ubuntu 6.10 azzal jött, és elég sokminden van, ami sehogy, vagy csak sok patch-csel menne. nagyon elsietett volt ez a 2.6 kiadása és a csiszolgatása is eléggé látványosan gyengébb, mint a 2.4-esé. valszeg azért is, mert bonyolultabb lett, de akkor is a 2.4 sokkal ''szebb'' volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest