- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
a miért vannak ekkora hibák-ra nem tudom a választ. csak azt tudom, hogy nekem alapból nem (volt) szimpatikus a 2.6-os ág.
2.0-val kezdtem, igaz, a legvégével, kis-linuxos koromban. ahoz nem kellett nagy tudás, ment is gyönyörűen. aztán a 2.0-2.2 átállás jött, de 2 fordítás után már az is ment, jódarabig ha kellett, ha nem, fordítottam a friss kerneleket.
aztán 2.2-2.4 váltás már egy kicsit tovább tartott, meg közben volt 1-2 hardverváltás, tehát a konfigot nagyrészt át kellett írogatni, de a végefele vagy az volt, hogy a régi konfigot átmásoltam, és csak végignéztem, hogy minden megvan-e, és az esetleges újításokra szükségem van-e, vagy egyszerűen 2-3-4 veerzióváltász kihagytam.
közben jött a 2.6. ezzel voltak próbálkozásaim, de miután a devfs-sel erősen megkínlódtam vele, és nagyon sokminden nem volt hajlandó menni, ezért le is álltam a konfig-próbákkal. most is csak azért van 2.6-os kernelem, mert az ubuntu 6.10 azzal jött, és elég sokminden van, ami sehogy, vagy csak sok patch-csel menne. nagyon elsietett volt ez a 2.6 kiadása és a csiszolgatása is eléggé látványosan gyengébb, mint a 2.4-esé. valszeg azért is, mert bonyolultabb lett, de akkor is a 2.4 sokkal ''szebb'' volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen monitort vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest