- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astorian12
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lennem, hogy van 1 szerverem LAMP telepítve és beállítottam mindent egy "tutirial" alapján, de csak saját hálózatból érem el és nem értem, hogy miért. Routerben beállítottam a port forwardingot is illetve engedélyeztem mindent a szerveren, hogy lehessen külsőleg használni, de még sem megy.
Ebben kérnék tanácsot, hogy mit ronthattam el, miért nem úgy megy ahogy én akarok/kéne neki
Elég ködös ahogy leírtam tudom, de már teljesen tanácstalan vagyok.
Ha valaki tud segíteni előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Batocera Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- Vga csere után nincs kép
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest